Hoe werkt Wireless Computer Technology werken?

Hoe WiFi aansluiting van computers op het internet

Draadloze netwerken te verbinden apparaten op het internet met behulp van radiogolven. Dit zijn dezelfde radiogolven die mobiele telefoons, radio en televisie te gebruiken, maar de draadloze computer-technologie zendt op hogere frequenties. Deze hogere frequenties meer gegevenspagina heen en weer tussen de draadloze adapter van de computer, de draadloze router en het Internet worden uitgevoerd. Er zijn twee stappen om gegevens te nemen van uw computer en stuur het naar het internet. Ten eerste, de draadloze adapter verandert informatie in een radiosignaal en zendt het via een antenne. Uw draadloze router zal dit signaal te ontvangen en decoderen, zodat de informatie kan op het internet worden verzonden. De gegevens worden naar het internet verzonden met een bekabelde Ethernet-verbinding. Dit proces werkt ook in omgekeerde volgorde als de Internet rug wordt het verzenden van gegevens op uw computer.

Hoe een Router Works

Een veel voorkomende merk voor routers is LinkSys (zie bronnen). U kunt een LinkSys-router bij grote winkels zoals Best Buy of CompUSA te schaffen. Een router heeft twee belangrijke taken. Als hij een bericht ziet, zoals een e-mail of bestandsoverdracht dat moet een andere computer te worden verzonden, kan de router het adres van de computer waarop de e-mail of bestand moet gaan lezen. De router stuurt het bericht naar het netwerk van die computer. De router doet dit met een configuratie tabel, die informatie over de computer adressen, prioriteiten voor verbindingen, en de regels voor het verkeer heeft. De configuratietabel kan eenvoudig met een zestal lijnen voor kleine routers in een klein bedrijfsnetwerk, maar het kan ook groot zijn voor de routers dat de meeste Internetberichten behandelen. Kortom, de router maakt gebruik van de configuratie tafel om ervoor te zorgen dat informatie gaat waar het hoort.

Voordelen en nadelen van Wireless Computer Technology

WiFi heeft verschillende voordelen. Het eerste voordeel is dat je hoeft alleen maar een router aan een apparaat, dat een draadloze adapter heeft en zich binnen het bereik van de router aan te sluiten, met het internet. Routers zijn vrij goedkoop, en dus deze methode van verbinding met het internet is vrij goedkoop. Thuis, moet u betalen voor een Internet-verbinding, en deze prijzen zullen variƫren afhankelijk van waar u woont. Draadloze computer-technologie is onzichtbaar. De enige manier waarop je weet dat er een WiFi-verbinding beschikbaar is als een plek heeft een teken, ziet u een router, of als u probeert om uw laptop aan te sluiten op een draadloze verbinding. Tenslotte is een voordeel dat het eenvoudig in te stellen. Je hoeft niet naar een technologisch genie te zijn om het opzetten van uw router en maak verbinding met het internet met een WiFi-verbinding. De aanwijzingen zijn eenvoudig en makkelijk te volgen. Een nadeel van draadloze computer technologie is dat als er te veel mensen proberen te verbinden aan een hot spot, kunt u niet in staat om op het internet te krijgen of het kan erg traag zijn. U kunt ook dead spots ervaren in bepaalde delen van uw huis of bedrijf.