Hoe te Large Banners afdrukken

Hoe te Large Banners afdrukken


de banner kan worden afgedrukt op afzonderlijke kleinere pagina's en vervolgens gemonteerd, of u kunt een grote industriële printer gebruiken om af te drukken op een groot vel: het afdrukken van een groot spandoek kan op twee manieren worden benaderd. Beide methoden variëren in kosten en gemak. Voor professioneel gebruik, is een grote industriële printer aanbevolen, omdat het zorgt ervoor dat er zal geen sprake zijn van hiaten in het vaandel en de kwaliteit is meestal hoger.

instructies

1 Bepaal het gebruik van de banner. Zal de banner worden gebruikt voor thuis, zakelijk gebruik, leuk of sales? Het antwoord op deze vraag bepaalt welke afdrukmethode wordt gebruikt.

2 Bepaal het budget. Een low budget zal de banner betekenen zal moeten worden afgedrukt thuis.

3 Raadpleeg een drukkerij. Vertel hen wat specs zijn gewenst voor de finale banner. Zij zullen papier / materiaal mogelijkheden te bespreken en adviseren welke maten en materialen zou het beste werken op basis van uw budget.

4 Maak de banner-bestand in Adobe Illustrator of een ander grafisch ontwerp programma. Controleer of de canvasgrootte of beeldformaat is gelijk aan die van de banner. Bijvoorbeeld, als de banner is 3 voet door 4 voet, maken deze formaten het formaat van het document. Controleer de DPI (dots per inch) is 300 omdat dit het minimum vereist door de meeste printers. Maak de kleur format "CMYK" en niet "RGB" als de meeste drukkerijen voorkeur CMYK.

5 Het ontwerp van de banner, sla het op en stuur het naar de drukkerij voor hun goedkeuring. Als u afdrukt thuis, gewoon afdrukken van de banner als een normaal document en selecteer de optie te breken van het document in secties. Deze optie is beschikbaar op het menu printer opties. Eenmaal gedrukt, vergadert de verschillende stukken tot een geheel banner met tape of een kartonnen backing.