Hoe te evenaren Components bij het bouwen van een computer

Meer mensen deze dagen willen hun eigen computer te bouwen. Bij het bouwen van een computer, moet u ervoor zorgen dat alle componenten wedstrijd. Een computer zal niet correct uitgevoerd als de onderdelen niet overeenkomen. U kunt kits kopen van computer bedrijven, maar bij het bestellen van deze zorg ervoor dat alle componenten zijn inbegrepen.

instructies

1 De eerste stap is om een ​​moederbord te kiezen. Selecteer vervolgens een CPU die compatibel is met uw moederbord is.

2 Select RAM die compatibel is met uw moederbord is. Zorg ervoor dat de stekker past.

3 Kies uw voeding. Zorg ervoor dat je genoeg videokaarten om alle spellen die u wilt spelen te ondersteunen.

4 U wilt een dvd-speler en-recorder van de gewenste snelheid te kiezen. Zorg ervoor dat u alle andere schijven die u gaat gebruiken bestellen.

5 Het volgende ding is om een ​​besturingssysteem te kiezen. Het wordt aanbevolen dat u WindowsXP gebruiken omdat Vista niet heeft gehad alle bugs uitgewerkt.

Hints

  • Zorg ervoor dat alle aansluitingen compatibel met uw moederbord zijn. Zorg ervoor dat er genoeg slots voor al uw videokaarten.
  • Bij het bestellen van een Bare Bones kit, zorg ervoor dat alle onderdelen aanwezig zijn. Als een onderdeel ontbreekt zorg ervoor dat je het te bestellen op hetzelfde moment als uw Bare Bones Kit om ervoor te zorgen dat je alles hebt wanneer je begint te uw computer te bouwen.
  • U kunt uw computer onderdelen, hetzij via het internet, postorder bestellen, of u kunt naar een computer op te slaan.