Hoe voeg ik een Photo Gallery op mijn website?

Hoe voeg ik een Photo Gallery op mijn website?


Het opnemen van een foto gallery in een website is een relatief eenvoudige taak bij het gebruik van een foto sharing site of foto gallery applicatie. Begrijp de behoeften van uw fotogalerij voordat u kiest een foto te delen of web hosting service. Als u foto's delen op een persoonlijke blog, dan een site zoals Flickr of Picasa zal goed werken. Een basiskennis van HTML-codering is nodig als je geen gebruik maakt van een blogging platform om uw website te drijven.

instructies

1 Optimaliseer uw foto's voor online gebruik door het verminderen van de beeldresolutie tot 72 dots per inch (DPI) en het aanpassen van de afmetingen van het beeld in uw galerie te passen. Beeldresolutie verwijst naar de hoeveelheid van de huidige gegevens in een beeld en 72 DPI is de standaard resolutie voor computerschermen, mobiele apparaten en televisies. Een gemiddelde beeldgrootte voor website fotogalerijen is tussen de 600 en 800 pixels in de breedte.

2 Selecteer een foto sharing website, een diavoorstelling genererende applicatie of een web-based foto server met beeldweergave opties. Kies een toepassing of dienst die een diavoorstelling genereert met een optie HTML "embed". Deze code wordt automatisch gegenereerd zodra uw galerijen worden gecreƫerd en zal nodig zijn voor uw web design.

3 Upload uw foto's naar uw webserver of delen van foto's account. Deze procedure zal wel een beetje afhankelijk van de dienst die u gebruikt, maar de meeste diensten bieden een eenvoudige manier om beelden van uw computer naar hun server te uploaden. Als uw computer kennis beperkt is, kies dan een basisdienst zoals Flickr, die eenvoudig te gebruiken en heeft een sterke technische ondersteuning component.

4 Pas uw fotogalerij op uw website ontwerp aan te passen. Dit zal ook variƫren, maar je moet in staat zijn om de grootte, kleur en bijsnijden factor van de foto's in de galerie te kiezen. Meer geavanceerde toepassingen, zoals Slideshow Pro, zal een enorme hoeveelheid maatwerk, maar zal minstens een basiskennis van de computer servers en HTML-codering vereisen.

5 Sla uw werk op en selecteer de "insluiten Gallery" optie van uw provider. Kopieer deze code en plak deze in een tekst document voor later gebruik.

6 Open uw website in een programma Webredactie zodat u deze code kunt invoegen in de HTML van uw site. Plaats de code in de daarvoor bestemde diavoorstelling locatie van uw site lay-out.

7 Sla het bestand op als "index.html" en upload de pagina om uw webserver met behulp van een FTP-client. Plaats het bestand in van uw server root directory, waarbij een "index.html" bestand al zou moeten bestaan. Het uploaden van het nieuwe bestand zal de bestaande met uw website revisies overschrijven.

8 Blader naar uw website en bevestigen dat de fotogalerij goed werkt. Als uw wijzigingen niet worden weergegeven, schakelt u uw web browser cache en vernieuw de pagina.

Hints

  • Als uw site is gebouwd met een blogging platform zoals WordPress, gewoon plak de embed code voor uw fotogalerij in de HTML-gebied van een nieuw bericht of een tekst widget. Plaats de tekst widget in de zijbalk en je galerij zal live op uw site. U kunt ook zoeken naar een fotogalerij plug-in of widget specifiek voor uw blogging platform en de afbeeldingen rechtstreeks in de galerie instellingen op uw blog te uploaden.