Het installeren van ActiveX-besturingselementen gratis

Het installeren van ActiveX-besturingselementen gratis


Microsoft ActiveX-besturingselementen zijn programma's die worden gebruikt in de Web browsing aan de surfervaring doordat animatie te verbeteren. Sommige websites zal niet draaien zonder ActiveX-besturingselementen. U wordt meestal ingegeven door Internet Explorer om ActiveX-besturingselementen te installeren. Er zijn verschillende andere Microsoft-programma's die afhankelijk zijn van ActiveX-besturingselementen, zoals Windows Media Player en Microsoft Office. De ActiveX-technologie werd in 1996 geïntroduceerd door Microsoft in een poging om de OLE 2.0-technologie eenvoudiger voor programmeurs waardoor koppelen en insluiten van documenten en andere voorwerpen.

instructies

1 Open een Internet Explorer-venster.

2 Selecteer 'Extra' in de menubalk en vervolgens "Internet Options" uit het resulterende menu.

3 Selecteer het tabblad 'Beveiliging' en selecteer de "Custom" level knop.

4 Zoek de ActiveX-besturingselementen beveiligingsinstelling en selecteer de optie Prompt en de wijzigingen te bevestigen. Klik op OK om het menu Internet-opties te sluiten. Deze kunt u nu gevraagd wanneer Internet Explorer probeert om ActiveX-besturingselementen te installeren. Sluiten van Internet Explorer en open een browser te zorgen dat de wijzigingen van kracht. U bent nu klaar om ActiveX-besturingselementen te installeren. U kunt het programma downloaden of ga naar een bekende webpagina die de ActiveX gebruikt en het zal u vragen om te installeren.

5 Ga naar de webpagina die het ActiveX-besturingselement dat u wilt installeren gebruikt. Een gele balk verschijnt aan de bovenkant van het browservenster.

6 Beweeg uw muisaanwijzer in de gele balk en selecteer ActiveX-besturingselement installeren.

7 Vervolgens verschijnt een pop-up venster en je te klikken op "Install" om te bevestigen. Volg de dialoogvensters om de installatie te voltooien.

8 Kies een download en een dialoogvenster wordt geopend waarin u wordt gevraagd om het bestand op een locatie op te slaan op uw harde schijf.

9 Dubbelklik op het bestand dat u hebt opgeslagen en volg de installatie-instructies als daarom wordt gevraagd.

Hints

  • Een herstelpunt maken in Microsoft Windows het geval er iets fout gaat of er conflicten. U moet alle geopende browservensters te sluiten en opnieuw openen zodat ActiveX om goed de volgende keer draaien.
  • Veel onveilige websites maken gebruik van ActiveX-besturingselementen op een manier waarop dit is onveilig en kan uw computer te infecteren met malware of virussen. U kunt Internet Explorer configureren om u te vragen voor het gebruik van ActiveX of zorg ervoor dat u bekijkt vertrouwde websites. Zoals altijd gebruik maken van virus software voor uw computer.