Tips voor "Plant Tycoon"

Tips voor "Plant Tycoon"


Één van een aantal simulator games om opduiken in de laatste paar jaar, "Plant Tycoon" kunnen spelers de neiging en cultiveren een virtuele tuin. Ervaren spelers weten hoe ze de middelen te beheren en te jongleren met de verantwoordelijkheden van het planten, oogsten en de neiging om alle gewassen. Voor degenen die worstelen met dit proces, zijn er een aantal tips die u kunnen helpen een beter installatie tycoon.

timing

De tijd verstrijkt in het spel automatisch, zelfs als je niet speelt. Dit kan problematisch zijn, vooral als je een lange pauze te nemen. Je moet het spel te pauzeren als je niet in staat zal zijn om te spelen voor een paar dagen of langer. Spelers kunnen pauzeren of langzaam spel te spelen in het menu "Opties". Spelers kunnen ook de snelheid van het spel.

aanplant

Niet uit de weg planten schrikken. In feite, bij het opstarten uit, een van de beste manieren om een ​​succesvolle start te garanderen is om de vier zaden die je begint met de vier zaden in de opslag en de drie gemeenschappelijke zaden beschikbaar voor verkoop in de winkel van het spel te planten. Door dit te doen, de spelers ervoor te zorgen dat de tuin opstart effectief. Wat meer is, zodra een productieve tuin is up and running, kunnen gamers planten verkopen om terug te maken wat geld en zaden werden verloren bij het opstarten.

Insecticide of niet?

Insectenplaag is een gevaar voor elke tuin in 'Plant Tycoon. " U kunt uw tuin te beschermen door de aankoop en het gebruik van een virtuele insecticide. Echter, deze stap is kostbaar en spelers moeten de voor- en nadelen wegen kiezen deze route. Als het in het begin van het spel en een vrij algemeen fabriek op het spel staat, is het vaak beter om gewoon laten de insecten te winnen en opnieuw te beginnen. Echter, als het later in het spel en een waardevolle plantensoorten in gevaar is, dan is het cruciaal om de insecticide kopen.

Bodem

Een van de beste manieren om te slagen in "Plant Tycoon" is om de meest zeldzame plantensoorten groeien. Spelers die deze zeldzame soorten kweken kan dit alleen in de juiste soort grond die uiteraard ook de duurste. Spelers zullen moeten planten, rijpe, verkopen, en plant wat meer voordat ze zich kunnen veroorloven de beste soorten van de bodem. Zodra ze kunnen echter spelers moeten kopen. De Bio-organische bodem is een van de beste keuzes voor spelers die willen hybriden en experiment te groeien met kruisbestuiving, die beide kunnen een nieuwe dimensie toe te voegen aan spelen spel en geven spelers de aard van de tuin nodig is om te winnen.