Hoe maak je een Flash Drive leegmaken

Hoe maak je een Flash Drive leegmaken


Vooruitgang in de technologie hebben geleid tot aandrijvingen met steeds grotere geheugen maten knipperen. Met USB flash drive maten van meer dan 32 GB, kan het bijna onmogelijk lijkt om ze te vullen. Kleinere drives, echter, kan vullen vrij snel. Ongeacht de grootte van de flash drive, komt er bijna altijd een moment om zich te ontdoen van de gegevens op. U kunt eenvoudig te legen een flash drive door het volgen van een paar eenvoudige stappen.

instructies

1 Steek de flash drive in een lege USB-poort op uw computer. Wees voorzichtig bij het plaatsen van de schijf, en zorg ervoor dat je het goed gepositioneerd.

2 Hoe maak je een Flash Drive leegmaken

Klik eenmaal op de "Open folder" opties op de AutoPlay pop-up venster. Als het venster Automatisch afspelen niet automatisch wordt gestart, klik dan rechts op keer op de Windows "Start" knop en selecteer de optie 'Verkennen.

3 Hoe maak je een Flash Drive leegmaken


Zorg ervoor dat de flash drive is gemarkeerd in de sectie "Mappen" van het venster. Dit laat je toe om bepaalde alle mappen en bestanden zijn beschikbaar om te verwijderen.

4 Hoe maak je een Flash Drive leegmaken


Selecteer al het materiaal op het station door eenmaal op het eerste bestand of de map genoteerd en eenmaal op het laatste bestand of de map genoteerd, terwijl de shift-toets ingedrukt houdt klikken. U zult merken dat alle mappen en bestanden wordt gemarkeerd.

5 Hoe maak je een Flash Drive leegmaken


Druk eenmaal op de toets "Delete" (Del). Klik eenmaal op de "Ja" knop op de pop-up venster met de vraag of u zeker weet dat u de geselecteerde items te verwijderen.

6 Merk op dat de flash drive is ontdaan van alle gegevens.