Hoe Download Usage Bereken

Hoe Download Usage Bereken


Wanneer u informatie downloaden van het internet, het komt in de vorm van bytes. Als u bestanden, zoals muziek of games downloaden, zal uw computer vaak weer te geven van uw download snelheid in kilobytes, of duizenden bytes per seconde. U kunt deze downloaden tarieven te gebruiken voor het berekenen van uw totale downloaden gebruik gegeven een bepaalde tijd. Ook zijn er veel software programma's beschikbaar die je download gebruik en de snelheid van Internet zullen volgen voor u als u niet wilt dat de berekeningen zelf uit te voeren.

instructies

1 Wanneer u een bestand aan het downloaden bent, kijk naar de download snelheid die wordt weergegeven. Vaak zal het variabel zijn, maar zal zweven binnen een bepaald bereik. Probeer de gemiddelde downloadsnelheid die je ziet te schatten. Zo kan u een bestand worden gedownload op een gemiddelde van 150 kilobytes per seconde.

2 Denk aan de hoeveelheid tijd die je hebt het downloaden van informatie op die snelheid. Stel bijvoorbeeld dat het bestand is gedownload gedurende 30 minuten.

3 Reken de tijd in seconden. Je weet dat er 60 seconden in een minuut, dus 30 minuten is gelijk aan 30 x 60 = 1800 seconden.

4 Vermenigvuldig de download snelheid tegen de tijd dat deze is te downloaden naar je download verbruik te berekenen, als volgt:

Download gebruik = 150 kilobytes / seconde x 1800 seconden = 270.000 kilobytes of 270 Megabytes.

Hints

  • U kunt programma's die deze berekeningen voor u op een permanente basis en geven u een veel beter inzicht in de download gebruik te vinden. Om een ​​aantal opties te zien, klikt u op de link in de bronnen hieronder.