MacBook Problemen met Flash Oververhitting

MacBook Problemen met Flash Oververhitting


Steve Jobs heeft eens gezegd dat Flash was de nummer een van de redenen reden van Apple computers gecrasht. Adobe's Flash-software kan een populaire platform voor het streamen van video-inhoud op het internet, maar de Mac-versie van de Flash-speler heeft een aantal software en hardware problemen die belasting computer resources en de oorzaak oververhitting in MacBooks.

Operating Surfaces

MacBooks, net als alle laptops hebben een intern systeem van fans die zich automatisch aanpassen hoe hard ze draaien met hoe hard van een computer CPU en grafische kaart werken. Deze ventilatoren blazen de hitte deze componenten produceren weg van de andere hardwarecomponenten door middel van ventilatieopeningen langs het lichaam van de computer. Als je de laptop op een zachte ondergrond, zoals een kussen of deken, dan kan het materiaal van deze openingen te blokkeren en te voorkomen dat de warme lucht ontsnappen. Wanneer dit gebeurt, zal uw MacBook oververhit raken, ongeacht welke programma's het wordt uitgevoerd.

Flash Prestaties Issues

Als uw computer is oververhitting als je Flash lopen, en openingen van uw MacBook niet worden geblokkeerd, dan is uw problemen zouden te wijten zijn aan langdurige prestaties van Apple's problemen met dat specifieke stukje software. Volgens Apple deze problemen met de prestaties komen van de programmering van OS X implementatie van Flash en het gebruik van een oudere hardware decoder voor haar bestandsformaat. Deze problemen vertalen in toegenomen gebruik van hulpbronnen en af ​​en toe een laptop oververhitting.

boot Camp

kwesties Apple's met Flash kan worden versterkt wanneer u dual booting Microsoft's Windows-besturingssysteem met Boot Camp. Windows draait niet perfect op Apple's hardware. De Boot Camp drivers zorgen voor een interface voor het besturingssysteem van Microsoft aan de hardware van de MacBook te gebruiken, maar het onvolmaakte hardwarecompatibiliteit vertaalt zich in extra processing power voor elke taak. Wanneer Flash de bestaande problemen met het gebruik van hulpbronnen te combineren met de extra middelen die Windows gebruikt op een MacBook, kan de oververhitting nog nijpender geworden.

Voorzorgsmaatregelen

Omdat Flash is gesloten, proprietary, software en de prestaties problemen met de MacBooks zijn langdurige, zijn er geen specifieke maatregelen die volledig oververhitting problemen zal oplossen. Vanuit het perspectief van software en instellingen, alles wat je kunt doen is ervoor zorgen dat u hebt gedownload en toegepast de prestaties en de security patches van Adobe. U kunt ook de aankoop van een randapparaat dat extra koeling voorziet in de MacBook, maar begrijp dat het streamen van Flash-video's nog zou kunnen oververhit raken of crashen van uw laptop.