Hoe de processor wijzigen op een HP DV6000

Hoe de processor wijzigen op een HP DV6000


processor van uw laptop computer bepaalt hoe snel het programma's kunnen installeren en uitvoeren van software. De HP Pavilion DV6000 laptop heeft een AMD Turion 64 processor in de fabriek geïnstalleerd. Als uw software behoeften overtreffen de snelheid van de processor is er een goedkopere optie dan gewoon upgraden naar een nieuwere laptop model. U kunt een nieuwe processor te kopen voor uw laptop en het handmatig aanpassen van de bestaande processor voor een boost in snelheid en prestaties.

instructies

1 Schakel de DV6000 en verwijder de AC-adapter. Koppel eventuele extra kabels of randapparatuur aangesloten op de HP Pavilion en Daarna sluit het beeldscherm deksel.

2 Draai de DV6000 om zodat u de batterij baai kan zien. Schuif vergrendeling het batterijcompartiment aan de linkerkant en verwijder de batterij uit de rechtspraak van het paviljoen.

3 Draai de laptop in zijn oorspronkelijke positie en til open het beeldscherm deksel om een ​​volledige 180 graden. Plaats de rand van een platte schroevendraaier onder de rand van het lampje strip boven het toetsenbord.

4 Duw de schroevendraaier naar binnen en til deze vervolgens af te knallen het lampje strip. Koppel de kabels onder de strip en vervolgens de strip opzij. Trek het toetsenbord naar boven en koppel vervolgens de aangesloten kabel.

5 Koppel de kabel tussen de touchpad op het moederbord. Verwijder de schroeven van de touchpad en til het hele pad van de DV6000 laptop.

6 Verwijder de vier schroeven waarmee de ventilator aan de DV6000 processor met een kruiskopschroevendraaier. Koppel de bijgevoegde kabel en til de ventilator uit de Pavilion laptop processor.

7 Til de vergrendeling arm en trek de processor van de DV6000. Plaats de nieuwe processor op het moederbord socket en duw de vergrendeling arm terug in de vergrendelde positie.

8 Monteer de DV6000 processor ventilator en kabel. Sluit het toetsenbord, de indicator licht strip, en de batterij. Schakel de HP DV6000 en wachten op de laptop besturingssysteem is geladen te zorgen voor de processor werkt.

Hints

  • De touchpad en de plastic hoes kan moeilijk de DV6000 laptop te trekken uit zijn. Als het pad vastzit kunt u de rand van de platte schroevendraaier schuift onder de naad om het te ontgrendelen.
  • Laptop processors voor uw HP Pavilion DV6000 laptop zijn verkrijgbaar bij de computer hardware-winkels op het web.
  • Om ernstige schade te voorkomen moet je nooit direct een laptop processor aanraken zonder eerst uzelf aarden door het aanraken van uw hand tegen een metalen voorwerp.