Facebook analytische hulpmiddelen

Facebook analytische hulpmiddelen


Het bijhouden van informatie op Facebook is ingewikkelder dan basic website analytics die net bezoekers kunnen volgen en geven u demografische gegevens over wie bezocht en wanneer. Facebook analytics is over wie "Like" geklikt op een post of die een opmerking gemaakt. Facebook-gebruikers kunnen ook "delen" een post met hun andere Facebook-vrienden. Met behulp van Facebook analytics, kunt u zien welke posts je fan base "vond", zodat u uw interacties in de toekomst kunnen verbeteren. Facebook biedt een aantal analyses op zijn eigen site, en er zijn andere bedrijven die Facebook analytics bieden ook.

inzichten

Insights is Facebook de eigen analytische tool voor Facebook-pagina eigenaars. Als u een beheerder of eigenaar van een Facebook-pagina, kunt u naar de Insights Dashboard op facebook.com/insights/. Naast de bezoeker statistieken, kun je erachter komen welke pagina of per post het vaakst werd gedeeld of gekoppeld door de kijkers. U kunt ook volgen het aantal opmerkingen en hoeveel mensen zich afmelden of te stoppen na de pagina.

PostRank

PostRank, eigendom van Google, is een service waarmee je maximaal een RSS-content, zodat het automatisch posten aan uw Facebook-pagina. Dan is het verzamelt en rapporteert gegevens over de Facebook-gebruikers die "Like" of maak een reactie op je berichten. Er zijn verschillende prijsniveaus, afhankelijk van het aantal websites die u wilt gebruiken met.

Webtrends

Webtrends heeft analytics waarbij vele social media sites, met inbegrip van maar niet beperkt tot Facebook. Het kan u een duidelijk, visueel beeld van hoe veel geven "Likes" uw inhoud krijgt en ook het aantal Tweets op Twitter en click-throughs op bit.ly. Het toont u een kaart van de kijkers uit de hele wereld met het percentage in elk land. Het geeft je grafieken die het aantal bezoekers bij te houden over de tijd en de demografie.

PageLever

PageLever belooft meer en diepere niveaus van informatie dan Facebook Insights dienst maatregelen te meten. Het laat zien hoe je met je fanbase groeit en tracks "betrokken gebruikers" in vergelijking met alle gebruikers. De betrokken gebruikers hebben meer kans om een ​​post in hun nieuwsfeed eigenlijk zien als gevolg van Facebook's algoritme dat jongleert die ziet wat berichten in de buurt van de top van hun voer, gebaseerd op het aantal interacties dat ze van oudsher hebben gehad met die gebruiker. Ook kunt u een lijst die je berichten aan de linkerkant en analytics voor elke in een tabel op de rechter, zodat u kunt vergelijken toont "houdt", commentaren en andere maatregelen van betrokkenheid om te zien welke soorten berichten deed het beter te bekijken.