Hoe kan ik een feed bewerken in WordPress 2.9

Hoe kan ik een feed bewerken in WordPress 2.9


Het bewerken van uw feed in de zelf-gehoste versie van WordPress 2.9 wordt gedaan vanuit de administratie dashboard. Naast het bewerken van het voer, zijn er gratis van derden plug-ins en toepassingen die u de mogelijkheid om het uiterlijk en de functie van uw WordPress RSS feed aan te passen. WordPress maakt het aanpassen van en het bewerken van uw blog ongecompliceerd door het gebruik van een administratie gebied op de back-end, en gemakkelijk te plugins en thema's te gebruiken.

instructies

1 Meld u aan om de administratie gebied van uw WordPress-installatie met uw gebruikersnaam en wachtwoord in om de toegang tot het dashboard WordPress te krijgen. De administratie gebied is gelegen aan "yoursite.com/wp-admin."

2 Klik op de link genaamd "Instellingen," gelegen in de zijbalk aan de linkerkant, in de buurt van de bodem. De link instellingen zal uitbreiden naar de individuele instellingen die kunnen worden bewerkt binnen de administratie gebied te onthullen.

3 Klik op de link "lezen" van binnen de uitgebreide keuzes, onder 'Instellingen'. Dit gedeelte gaat over hoe uw inhoud geeft aan uw lezers.

4 Voer de hoeveelheid berichten die u wilt uw feed te tonen naast de woorden "Syndication Feeds tonen de meest recente." De standaardwaarde is hier 10 items, of blog posts. Als u minder dan het bedrag dat u hier kiest, zal uw RSS-feed alleen het huidige bedrag van de berichten te tonen.

5 Kies of u wilt dat uw feed om de volledige tekst van uw blog posts of slechts een samenvatting te laten zien, door te klikken op de juiste knop naast de woorden "Voor elk artikel in een feed, Show."

Hints

  • Houd uw WordPress-installatie bijgewerkt met de nieuwste versie van WordPress. Updates beveiligingspatches en zorgen ervoor dat uw blog compatibel met de huidige thema's en plugins zullen zijn.