Hoe maak ik een MP3 CD met Windows Vista Burn

Windows Vista bevat een aantal instrumenten die specifiek bedoeld voor de multimedia bestanden die zijn opgeslagen op uw computer. Onder deze tools is de Windows Media Player applicatie die geïnstalleerd is bij elke versie van Windows Vista. Een deel van de Media Player-programma is een disc branden hulpprogramma dat audio en data schijven kunnen maken als u een CD-RW of DVD-RW drive op uw computer. Wilt u een MP3-cd die zal spelen in een cd-speler kan lezen MP3-bestanden te maken, is het mogelijk met de Media Player data-cd branden tool.

instructies

1 Start Windows Media Player.

2 Plaats een lege cd in de cd-rw of dvd-rw-station op uw computer. Als het venster Automatisch afspelen wordt geopend, klikt u op de rode 'X' in de rechter bovenhoek om te sluiten.

3 Klik op "Burn" aan de bovenkant van het venster Media Player.

4 Klik op de pijl onder "Burn", kies dan "Data CD of DVD."

5 Sleep MP3-bestanden van het middelste gedeelte van het venster om de kolom aan de rechterkant van het venster. U kunt de volgorde van items in deze kolom aanpassen door MP3-bestanden te slepen naar de gewenste locatie in de lijst.

6 Klik op "Start Burn" zodra alle van de MP3-bestanden zijn toegevoegd aan de lijst.

Hints

  • Als uw MP3-CD niet zal spelen in een cd-speler, dan is dat cd-speler ondersteunt de MP3-formaat en zal daarom niet in staat zijn om een ​​MP3-CD af te spelen. Om een ​​CD in een formaat dat compatibel is met dit soort van een cd-speler te branden, selecteer "Audio CD" in plaats van "Data CD of DVD" tijdens het brandproces.