Hoe voeg ik een koppeling HTML?

Hyperlinks, of links, zijn een manier om toegang te krijgen tot een andere webpagina, beeld, film, ftp-bestand of andere bron van de huidige pagina. Een anker tag wordt gebruikt om de URL (adres) van de bestemming op te geven. De link tekst wordt meestal weergegeven in een ander formaat dan de andere woorden op de pagina, bijvoorbeeld, blauw en onderstreept. Dit laat de bezoekers weten dat ze op die woorden kunt klikken om worden genomen naar een andere pagina.

Het creëren van de Link

Gebruik een teksteditor zoals Windows Kladblok om een ​​HTML-document te maken. Beginnen met de "<html>" tag en eindigen met de "</ html>" tag. De meeste HTML-documenten bevatten een sectie "<head>", die de metadata voor het bestand houdt. De "<body>" sectie bepaalt wat de bezoeker ziet. Plaats uw links hier.

Het formaat voor een link is: <a href="link"> http://example.com "> linktekst </a>

Een koppeling begint met de "<a href="http://example.com>" tag, waar "http://example.com" is de URL van de pagina waarnaar u een koppeling. Naast deze tag is de tekst dat de bezoeker zal klikken om toegang te krijgen tot de gekoppelde pagina ( "linktekst" in het bovenstaande voorbeeld). Ten slotte is de verbinding wordt gesloten met de "</a>" tag.

Bepalen waar de link zal openen met het doel attribuut. De code "<a href="http://example.com" target="_blank"> linktekst </a>" opent de pagina in een nieuw browservenster.

Het doel kan worden gedefinieerd als "_blank", "_parent", "_self" of "_top". De link opent in een nieuw venster als je de doelstelling om "_blank" in te stellen. De doelstelling wordt geopend in hetzelfde venster als je het op "_self". De "_parent" en "_top" definities worden gebruikt in web pagina's met frames. het doel instelling op "_parent" zal de link in het huidige frame te openen. het doel instelling op "_top" zal de link in het bovenste frame openen.