Hoe maak je een nieuwsbrief in Google Documenten maken

Google Documenten bevat veel van dezelfde functies zoals aanpasbare sjablonen, die u in duurdere tekstverwerkingsprogramma's zou vinden. De toegang tot deze sjablonen kunt u een anders complexe document snel te creëren, zoals een nieuwsbrief. De verscheidenheid aan templates ter beschikking zorgt er ook voor dat je in staat zijn om de aard van de nieuwsbrief die het beste past bij uw specifieke behoeften te kiezen zal zijn. Nadat u hebt bewerkt en de sjabloon document opgeslagen in uw Google-account bent u in staat om af te drukken of het document per e-mail als dat nodig is.

instructies

1 Open een browservenster en ga naar de Google Docs-pagina op Google.com.

2 Typ uw e-mailadres en wachtwoord in de velden aan de rechterkant van het venster en klik op 'inloggen. "

3 Klik op de "Create" knop in de linkerbovenhoek van het venster en klik op 'van sjabloon. "

4 Type "Nieuwsbrief" in het zoekveld aan de bovenkant van het venster en klik op 'Zoeken Templates. "

5 Blader door de zoekresultaten totdat u een sjabloon die u wilt zoeken, klik vervolgens op de "Gebruik van deze Template" knop aan de rechterkant van de template preview.

6 Vervang de placeholder tekst in het document met uw eigen tekst. U kunt bestaande tekst verwijderen door de tekst te markeren met je muis en vervolgens op de "Backspace" of de toets 'Delete' op je toetsenbord.

7 Klik op de naam van het document aan de bovenkant van het venster en typ een naam in het veld "Rename Document" dat zal u helpen om de nieuwsbrief te identificeren in de toekomst.

8 Klik op "OK" om het document met zijn 'nieuwe naam op te slaan.

Hints

  • Als u het maken van uw nieuwsbrief te sturen via uw Gmail-account, klikt u op "File" en vervolgens op "E-mail Zoals Attachment" vanuit de Google Docs programma. Vervolgens wordt u gevraagd om uw ontvangers en bericht in te voeren en klik op 'Verzenden' om het document te verzenden.