Effectief Verkopen op eBay

EBay is veruit de meest populaire online veiling website in de wereld. Iedereen praat over het maken van geld op eBay, maar kunnen ze? Het antwoord is ja. Echter, de sleutel steeds een eBay PowerSeller. PowerSellers hebben minstens $ 1000 in de verkoop per maand. Silver PowerSellers hebben $ 3000; Gold PowerSellers hebben $ 10.000; en Platinum PowerSellers hebben $ 25.000 in de verkoop per maand. Een paar succesvolle verkopers hebben de top rang van eBay Titanium PowerSeller verdiend, met $ 150.000 in de verkoop per maand.

Wat te verkopen

Focus op iets wat je weet over. Stel jezelf de vraag: 'Wat is uw specialiteit?' Niet te veel over het verkopen van items binnen een niche markt zorgen. U vindt eBay heeft een koper voor zowat alles. Wat je verkoopt, zorg dan dat waarde heeft aan iemand. Verkopen geen rommel en afval. Je zou willen beginnen met iets kleins, lichtgewicht en gemakkelijk te verschepen.

Uw reputatie eBay

De meeste mensen hebben iets op eBay gekocht. Denk na over je eigen reis rond eBay. Je was een beetje nerveus wanneer u een item dat u wilde gevonden en de verkoper had een lage feedback rating? Ging je naar op zoek naar een PowerSeller met overweldigend positieve feedback?
Voortdurende negatieve feedback zal trash uw eBay reputatie, en kost je elke kans om een ​​PowerSeller. Het is onvermijdelijk dat je een aantal negatieve feedback uiteindelijk zal krijgen. Zodra je dat doet, bekijken wat werd geschreven. Als je het kunt oplossen, doet u dat meteen. Als u het probleem niet kunt oplossen, moet u de volgende paar artikelen die u verkoopt zijn low-cost, zodat u de negatieve feedback kan omlaag verplaatsen van de voorpagina. verdubbelen dan uw inspanningen om uitstekende producten en service te bieden in de toekomst om je reputatie te verbeteren.

De eBay Search Engine

Het beheersen van de eBay-zoekmachine is het geheim van effectieve verkopen op eBay. Net als bij gewone internet marketing, moet je begrijpen hoe Search Engine Optimization gebruiken binnenkant van eBay.
Zorg ervoor dat u zeer specifiek zijn in uw beschrijvingen. "Eerste editie, gesigneerd exemplaar van de 1611 King James Bijbel" zal u minder bieders krijgen dan zal "Excellent oude kopie van mijn oma's Bible", maar de biedingen zal hoog zijn, wat betekent dat meer geld van uw actie.
Gebruik gezond spelfout als sleutelwoorden. De meeste mensen maken typefouten, en u kunt dit gebruiken om uw voordeel. Als je je afvraagt ​​wat ik bedoel, type "google" met slechts één "O" in uw webbrowser adresbalk en zien wat er gebeurt.
U kunt ook gebruik maken van een geheim van SEO marketing zogenaamde wildcard search. In plaats van de voltooiing van de hele dag op specifieke items, schrijven "196 *." Dit zal brengen alle items uit de jaren 1960. Dit geheim maakt je items verschijnen wanneer geavanceerde eBay-gebruikers zoeken naar items met behulp van wildcards.