Hoe maak je een backup van alle Outlook Mail

Microsoft Outlook 2010 is een krachtige toepassing voor het beheren en organiseren van uw e-mailberichten. U kunt mappen binnen het programma te maken om e-mail op te slaan over een bepaald onderwerp of van een bepaalde persoon, en de grote bestanden die Outlook biedt ervoor zorgen dat u veel e-mails kunnen houden voordat ze moeten worden verwijderd om ruimte redenen. Outlook gebruiksgemak, in combinatie met de hoeveelheid belangrijke informatie verzonden via e-mail, kan een situatie waar je zou vervelend als dat gegevens verloren zijn gegaan te creëren. Gelukkig is het mogelijk om een ​​back-up van al uw Outlook e-mail.

instructies

1 Lancering Microsoft Outlook 2010.

2 Klik op het tabblad "File" aan de bovenkant van het venster.

3 Klik op "Open" aan de linkerzijde van het venster en klik vervolgens op "Import."

4 Klik op 'Naar een bestand exporteren' en klik op 'Volgende'.

5 Klik op 'Outlook-gegevensbestand (.pst) "uit de lijst met bestandsindelingen en klik op' Volgende '.

6 Klik op "Persoonlijke mappen" aan de bovenkant van het venster, vinkt u het vakje aan de linkerkant van "Inclusief submappen" en klik op 'Volgende'.

7 Klik op de knop 'Bladeren' in de rechter bovenhoek van het venster, en selecteer een locatie op uw computer om de backup-bestand te maken.

8 Klik op "OK" en vervolgens op "Finish." Afhankelijk van de grootte van uw Outlook-bestand en de snelheid van uw computer, kan de lengte van de back-up proces variëren van enkele minuten tot bijna een uur.

Hints

  • Kopieer uw Outlook back-upbestand naar een aparte harde schijf of een aparte computer in het netwerk om ervoor te zorgen dat deze niet verloren gaat als uw primaire harde schijf uitvalt.