Hoe het internet met Vista Home Bladeren

Vista Home is een van de varianten van het Microsoft Windows Vista besturingssysteem. De fabriek configuratie van Vista Home komt nu al met alle softwaremodules die nodig is om verbinding te maken met zowel bekabelde en draadloze computernetwerken. U kunt surfen op het internet zonder extra software te installeren op uw Vista Home computer.

instructies

1 Meld u aan bij de computer door het invoeren van de gebruikersnaam en wachtwoord.

2 Sluit de computer op het netwerk dat op zijn beurt zal verbinden met het internet. Bijvoorbeeld, als u een Wi-Fi-netwerk, klikt u op 'Start' en klik op 'Verbinding maken. " Vista geeft alle draadloze netwerken binnen het bereik. Klik op degene die u gemachtigd om toe te treden, en klik op 'Connect'. Vista maakt verbinding met het internet via dat draadloze netwerk.

3 Surfen op het internet - meer specifiek, het World Wide Web - door te klikken op "Start" en vervolgens "Internet Explorer." Een Internet Explorer-webbrowser geopend. Klik op het brede tekstinvoerveld in de buurt van de top van het venster, voer dan het webadres van de site die u wilt bladeren. Bijvoorbeeld, om toegang te krijgen tot de zoekmachine van Google, type "www.google.com" en druk op "Enter." De browser laadt en toont de inhoud van de site. Klik op de links op websites op het internet te surfen.