Hoe te installeren Ringtones naar een Blackberry vanaf een pc

Ringtones zijn een geweldige manier voor mensen om hun persoonlijke stijl te uiten Of de ringtones zijn grappig, cool, of zelfs een persoonlijk bericht gemaakt te worden, geven ze iedereen om ons heen een gevoel van wie we zijn. Er zijn veel plaatsen beschikbaar om uw ringtones te krijgen van, en ze hebben een brede selectie om uit te kiezen. ringtones installeren op een BlackBerry van een pc is een eenvoudig proces en zal niet veel van uw tijd in beslag nemen. Met een paar eenvoudige stappen en een paar minuten kunt u goed op uw manier om uw eigen aangepaste ringtone sportieve.

instructies

1 Een bezoek aan een site die MP3 ringtones heeft. Een site die gratis ringtones zoals deze http://www.mobiles24.com/downloads/free-mp3-ringtones heeft goed zou zijn. U kunt ook kiezen voor een betaalde site als ze ringtones u wilt.

2 Kies een ringtone die je leuk vindt en klik op download.

3 Klik op de knop op te slaan als het downloaden scherm verschijnt, en sla de MP3-ringtone-bestand naar een map op uw computer kunt u gemakkelijk vinden, zoals "Mijn documenten".

4 Sluit uw BlackBerry-apparaat aan op de pc via de USB-aansluiting.

5 Klik op "Open een map om bestanden te bekijken" vanuit het options scherm dat verschijnt wanneer het apparaat in de computer is geplaatst.

6 Open de Blackberry map uit de lijstweergave bestanden die open te stellen.

7 Klik op de map ringtones onder de Blackberry rubriek.

8 Bezoek "mijn computer", en navigeer je weg naar de gedownloade MP3-ringtone-bestand dat u zojuist hebt opgeslagen.

9 Met behulp van de muis, sleept u het MP3-ringtone-bestand in de map ringtone voor de Blackberry-apparaat. U bent nu overgedragen aan de ringtone naar uw Blackberry, en kan het apparaat los te koppelen.

Hints

  • Download de MP3 ringtone voordat u het Blackberry om verwarring te voorkomen.