Hoe maak je XP Home Act Like Pro

Hoe maak je XP Home Act Like Pro


Microsoft Windows XP Home Edition bevat de meeste van dezelfde functies als de Professional versie van Windows XP, met uitzondering van bepaalde netwerkfuncties en administratieve mogelijkheden. Bovendien zullen sommige applicaties niet draaien op Windows XP Home Edition simpelweg omdat het besturingssysteem zelf niet als de Professional versie bevat te identificeren. Echter, er is een procedure die u door die kunt stap kan Windows XP Home Edition veranderen te verschijnen als de Professional Edition, zodat u Professional-only programma's kunt installeren.

instructies

1 Klik op "Start" en "Run", typ "regedit" en druk op de "Enter". Het venster Register-editor verschijnt.

2 Klik op de "HKEY_LOCAL_MACHINE" map, dan is de "SYSTEM" map, dan is de "ControlSet00X" map. (De "X" aan het einde van de "ControlSet00X" moet het hoogste aantal in de lijst met mappen zijn.)

3 Klik op de "Control" map en selecteer de map "ProductOptions" om de inhoud te bekijken.

4 Klik met de rechtermuisknop op "ProductSuite" en klik op "Verwijderen" in het menu dat verschijnt.

5 Kies in het menu "Edit" aan de bovenkant van het venster, ga naar "Nieuw" en vervolgens op "DWORD-waarde."

6 Typ "merk" als de naam van het nieuwe item. Dubbelklik op het "merk" artikel en type "0" in het veld "Waarde gegevens".

7 Herstart de computer en start te tikken op de toets "F8" voordat het Windows-logo verschijnt. Gebruik de omhoog en omlaag pijltjestoetsen om de "Laatste bekende juiste" in het menu dat verschijnt en tik op de toets "Enter".