Hoe gemakkelijk Trace een IP-adres

Hoe gemakkelijk Trace een IP-adres


Een IP (Internet Protocol) adres is een unieke identificatie bevestigd aan elk apparaat verbonden met internet. Ze worden gebruikt om verschillende apparaten te communiceren met elkaar, maar vanwege de gegevens in hun bezit ze kunnen ook worden gebruikt om het apparaat via een IP tracker lokaliseren. Als u de locatie van iemand vinden, of dat iemand problemen veroorzaakt op uw website of je nodig hebt om de gegevens voor statistische doeleinden te gebruiken, kunt u een online IP-tracker gebruiken om een ​​IP-adres te traceren naar een algemene locatie en andere informatie te vinden.

instructies

1 Zoek en sla het IP-adres (sen) die u wilt traceren. Ze komen in de vorm van een reeks getallen gescheiden door punten. Bijvoorbeeld 192.168.1.1.

2 Open een site die ISP's sporen (links vindt u in de rubriek Resources). De site toont u uw huidige IP-adres en presenteren een veld waar u een andere kunt invoeren om het te traceren.

3 Typ of plak de IP u wilt traceren in het tekstveld en druk op "Enter." De website zal even duren voordat het IP-sporen en vervolgens presenteren u met een lijst van informatie zoals locatie en ISP van de gebruiker.

Hints

  • Niet iedereen kan elkaars IP-adressen te zien. Alleen website beheerders en mensen verleend die macht door de beheerder in staat om IP-adressen te zien zal zijn. Iedereen kan gebruik maken van de IP-tracking tools, echter.