Hoe het opzetten van een eBay-account om items te verkopen

Voordat voorwerpen te verkopen op eBay, is het noodzakelijk om een ​​account met de site en hen een aantal specifieke persoonlijke informatie te geven. De site heeft te controleren deel van de informatie die de leden in te dienen, waardoor het belangrijk om accurate contactinformatie lijst. Het is ook belangrijk om een ​​gebruikersnaam die de verkoper klinken als een betrouwbare partner transactie maakt kiezen.

instructies

1 Ga naar eBay.com en klik op de link aan de bovenkant van de pagina die zegt: "Register." Dit brengt u naar een pagina waar u uw basis contactgegevens zal invoeren, zoals uw naam, uw primaire adresgegevens en het telefoonnummer dat u het beste bereiken. De site controleert vaak dit nummer, dus zorg ervoor dat het is er een die je gemakkelijk toegang hebben tot.

2 Vul uw keuze voor uw gebruikersnaam in het vak. Na te doen, klikt u op de knop naast het zo dat eBay kan controleren om te zien of de naam al in gebruik is. Uw gebruikersnaam moet uniek zijn, dus sommige leden vinden dat ze twee of drie keer proberen voordat ze een naam die zal worden aanvaard te vinden. Omdat u wilt verkopen, moet u een naam die niet ruwe of onvolwassen klinkt kiezen. Deze weg kan potentiële kopers draaien. Als de naam is vulgair, zal deze klachten aan te trekken en kan leiden tot opschorting van het account.

3 Ga akkoord met de privacy policy en de eBay-gebruikersovereenkomst. Om ze te kijken over alvorens in te stemmen, klik op de links die zich in het laatste deel van de registratiepagina.

4 Plaats een creditcard in ons bestand wanneer u wordt gevraagd dit te doen. Wanneer u probeert om iets te verkopen via de site, wordt u gevraagd om een ​​creditcard te plaatsen op het bestand om de kosten verbonden aan een lijst items te koop te betalen. U kunt ook gebruik maken van uw bank debit card als uw creditcard of uw PayPal-debetkaart.