Hoe om wachtwoorden met Internet Explorer beheren

Als je veel tijd doorbrengen op het internet, is het onvermijdelijk dat je zal toetreden tot websites die wachtwoorden nodig om toegang te krijgen op toekomstige bezoeken. Hoe meer tijd je online doorbrengen, hoe makkelijker het wordt om een ​​indrukwekkend aantal wachtwoorden verzamelen! Hoe meer wachtwoorden je hebt, hoe moeilijker het wordt om ze allemaal te onthouden. U kunt proberen ze op te schrijven op een stuk papier dat u de hand te houden, maar dit is niet een veilige manier op te slaan gaan uw wachtwoorden. Met Internet Explorer, maar het is gemakkelijk om zelfs maar een groot aantal wachtwoorden te beheren en nooit meer zorgen te maken over hen weer vergeten.

instructies

Beheer uw wachtwoorden effectief

1 Toegang Internet Explorer in het menu van uw computer 'Start'.

2 Zoek het kopje 'Tools' op de werkbalk aan de bovenkant van het browservenster.

3 Klik op 'Extra' en selecteer vervolgens 'Internet-opties.'

4 Hit de 'inhoud' tab.

5 Zoek de 'AutoAanvullen' rubriek en klik op de knop 'Instellingen'.

6 Bepaal wat u wilt AutoAanvullen doen. U kunt het vragen om automatisch wachtwoord invult op websites en om u te vragen of u wilt dat het een wachtwoord op te slaan als je het in te voeren voor de eerste keer. U kunt ook verzoeken dat het informatie in te vullen in het adresveld van uw browser. Simpel gezegd een vinkje in de vakjes naast je keuzes.

7 Klik op 'OK' als u klaar bent. Nu Internet Explorer in staat zal zijn om u te helpen herinneren uw wachtwoorden als je ze nodig hebt.

Hints

  • Elke keer dat je denkt van een vraag over hoe om wachtwoorden met Internet Explorer te beheren en moet een antwoord meteen, ga dan naar de Internet Explorer pagina met veelgestelde vragen (zie bronnen hieronder).
  • Je hebt een ruim aanbod van geheugen op uw computer om Internet Explorer uit te voeren. Het duurt 64 MB geheugen op een minimum om het programma te laten werken. Zorg ervoor dat uw computer voldoende.
  • Het internet kan een lastige plek voor kinderen. Er zijn allerlei websites die er zijn die niet geschikt kunnen zijn voor hen te zien. Internet Explorer heeft hiermee rekening gehouden met het content management-functie. Met deze functie kunt u Internet Explorer ingesteld op bepaalde soorten websites te blokkeren, volgens uw eigen specificaties. U kunt de instellingen naar believen te wijzigen om de soorten van de Websites mogen aanpassen als uw kinderen ouder worden.
  • Deze instructies zijn ontworpen met Internet Explorer 7.0 in het achterhoofd. Als u een andere versie van de browser hebt, kunt u deze stappen niet voor u werken.