Hoe Fix een 403-fout als beheerder

Hoe Fix een 403-fout als beheerder


Wanneer u surfen op het internet en stuiten op een 403 error, soms het probleem is te wijten aan de webpagina die u bezoekt. De 403 fout betekent dat u (de klant) zijn niet toegestaan ​​toegang tot de server, of op zijn minst een bepaalde pagina op het, als gevolg van een probleem met de server. Niets kan worden gedaan over. Echter, het probleem met de verbinding tussen uw computer en de webpagina die de instellingen van uw computer te voorkomen dat de verbinding van wordt gemaakt. Als het probleem is aan jouw kant, kun je dit herstellen. Deze instructies gelden voor elke versie van Windows.

instructies

1 Klik op de knop "Start" en selecteer 'Configuratiescherm'.

2 Als u niet al het "Control Panel" pictogrammen in het rechterpaneel zien, kijk naar de top van het linkerdeelvenster voor "Switch to Classic View" in Windows XP of "Classic View" in Vista of Windows 7.

3 Dubbelklik op "Internet-opties."

4 Klik op het tabblad "Connections" aan de bovenkant van de doos "Internet Options".

5 Klik op de knop "LAN-instellingen".

6 Schakel het doosje aan de linkerkant van "Use proxy server."

7 Klik op 'OK'.

Hints

  • Alleen een beheerder kan uitvoeren van deze stappen.
  • Als dit niet uw problemen op te lossen, kunnen er diepere problemen met uw instellingen. Mogelijk moet u een proxy-server in te stellen. U moet uw netwerkbeheerder of Internet service provider vragen om de juiste proxy-instellingen.