Hoe maak je een MacBook ontgrendelen zonder wachtwoord

Hoe maak je een MacBook ontgrendelen zonder wachtwoord


Mac OS X is een wachtwoord vereist om wijzigingen in het systeem, bij het starten van sommige programma's, zoals Terminal, of wanneer het ontsluiten van de computer wanneer deze is geconfigureerd om te vergrendelen wanneer het is opgestart. Als je je wachtwoord bent vergeten of kocht een MacBook zonder te weten de belangrijkste account wachtwoord, zul je niet in staat zijn om in te loggen om het. U kunt het hoofd account wachtwoord te wijzigen en in te loggen op de computer met de OS X-installatieschijf.

instructies

1 Plaats de Mac OS X-installatieschijf in de MacBook en de computer opnieuw op te starten. Houd de "C" toets ingedrukt terwijl de computer opstart om het te dwingen uit te gaan van de schijf.

2 Kies uw taal en klik op het icoon "Pijl". Klik op "Utilities" en selecteer "Reset Password."

3 Klik op de harde schijf in het venster om het te selecteren. Klik op de gebruikersnaam voor de belangrijkste rekening in de drop-down menu. Typ een nieuw wachtwoord in, vervolgens opnieuw in te voeren in de bevestiging tekstvak. Typ een wachtwoord hint voor de account. Klik op 'Opslaan'.

4 Klik op "OK" in het pop-up venster bevestiging. Klik op "Installer 'en vervolgens' Stop Mac OS X-installatieprogramma." Klik op "Restart" om de MacBook opnieuw op te starten.

Hints

  • Als je je hoofd account wachtwoord te wijzigen, moet u uw login sleutelhanger verwijderen om het account wachtwoord in met de login sleutelhanger wachtwoord opnieuw te synchroniseren. Start uw MacBook, klik op de map 'Programma's' in het dock, klikt u op "Hulpprogramma's" en vervolgens "Keychain Access." Klik op de "Login" keychain om het te markeren, klikt u op "File" en vervolgens "Delete Keychain" Login "." Als je je MacBook opnieuw op te starten, wordt de inlogsleutelhanger opnieuw met het nieuwe wachtwoord.