Hoe maak je een werkstation verbinding met de server

een werkstation verbinden met een server is een geweldige manier voor een groep mensen om informatie en randapparatuur (zoals een printer) delen zonder het verlaten van hun eigen bureau. Of u nu de oprichting van een nieuw netwerk voor een bedrijf of een huis of deelname aan een bestaand netwerk, het toevoegen van een nieuwe werkplek met het netwerk is nog nooit zo eenvoudig geweest.

instructies

Hoe maak je een werkstation verbinding met de server

1 Bepaal of u maakt verbinding met de server via een rechtstreeks gekoppeld kabel of via een draadloos netwerk router. Bij aansluiting via een draadloos systeem, moet u het werkstation te communiceren met de draadloze router te configureren.

2 Schakel het werkstation uit.

3 Sluit de netwerkkabel aan op de poort op de computer aan de ene kant en de gewenste server aan de andere kant. Als werken in een kantoor, moet een aansluiting worden gevestigd in de muur om de kabel te verbinden met de server.

4 Selecteer het bestand mappen, programma's en randapparatuur aangesloten op de server die u wilt delen. Als het werkstation toetreedt tot een bestaand netwerk, slaat u deze stap en ga naar de volgende stap.

5 Voeg een nieuwe gebruiker naar de server. Naar het programma verantwoordelijk voor het bijhouden van alle gebruikers in het netwerk en volg de werkwijze voor het toevoegen van een nieuwe gebruiker. U moet een gebruikersnaam, wachtwoord en misschien een naam computer toe te voegen, afhankelijk van het netwerk. Noteer de gebruikersnaam, wachtwoord en computernaam.

6 De macht van het werkstation.

7 Laat het besturingssysteem om de nieuwe verbinding te herkennen.

8 Gebruik de hulp van een netwerk setup wizard in Windows naar het werkstation verbinding met de server. Op een Mac gebruikt u de Network Setup Assistant om u door het proces. Zorg voor de gebruikersnaam, wachtwoord en de naam van de computer voor het werkstation en de domeinnaam (naam van het netwerk) wanneer dat wordt gevraagd.

9 Herstart het werkstation wanneer u wordt gevraagd om dit te doen, zodat het werkstation om de nieuwe verbinding met de server stollen.

10 Controleer de status van de netwerkverbinding om te controleren of het werkstation heeft met succes aangesloten op de server.

Hints

  • Computers zijn zeer syntax afhankelijk. Zorg ervoor dat de computernaam, gebruikersnaam, wachtwoord en domeinnaam of werkgroep naam perfect overeenkomen met de gegevens op de server.
  • Wachtwoorden moeten gemakkelijk voor gebruikers om te onthouden, maar moeilijk voor mensen om te raden zijn. Gebruik cijfers en letters van een belangrijke gebeurtenis in het leven van een persoon die weinig mensen weten over als basis voor het wachtwoord. Vermijd verjaardagen, jubilea en namen.
  • Zorg ervoor dat een netwerk (wachtwoord) is opgebouwd uit een reeks cijfers en letters om het hacken van het draadloze netwerk voor buitenstaanders moeilijk binnen uw draadloze signaal.