Remote Desktop Problemen met de printer

Met de Remote Desktop applicatie, die wordt meegeleverd met het besturingssysteem Windows XP, kunt u verbinding maken met andere werkstations van uw huis of kantoor computer. Bovendien, Remote Desktop kunt u documenten vanaf een externe computer af te drukken op uw eigen USB-printer of een netwerkprinter. Als je problemen hebt met het afdrukken Remote Desktop, moet u mogelijk de instellingen aan te passen op uw computer.

Controle Printer Connection

Voordat u de desktop-applicatie Remote direct oplossen, moet u eerst de verbinding tussen uw lokale computer en uw lokale printer. Als u gebruik maakt van een USB-printer, zorg ervoor dat de USB-kabel stevig in een USB-poort aangesloten op uw desktop of laptop. Zorg er ook voor dat de printer software en stuurprogramma's correct zijn geïnstalleerd op uw computer. Als u gebruik maakt van een netwerk printer, zorg ervoor dat de printer is ingeschakeld en aangesloten op uw lokale netwerk met een Ethernet-kabel. De beste manier om de verbinding tussen de lokale computer en printer testen door een testdocument om het apparaat te sturen. Als de afdruktaak is voltooid, kunt u doorgaan met uw remote printing oplossen. Zo niet, het probleem ligt in uw lokale systeem.

de Windows Firewall configureren

Afdrukken via de desktop-applicatie op afstand werkt mogelijk niet correct als u een firewall setup op uw lokale computer. De firewall kan blokkeren sommige van de betrokken in Remote Desktop, met inbegrip van de functie drukwerk. Om uw firewall-instellingen aan te passen, opent u het menu Start en klik op het icoon "Control Panel". Dubbelklik vervolgens op "Windows Firewall." In de pop-up venster, ga dan naar het tabblad "Uitzonderingen". Hier vindt u een overzicht van de diensten die de Windows Firewall kunnen van invloed zijn te zien. Vink het vakje naast de "Remote Desktop" om te voorkomen dat de toepassing van de firewall te deblokkeren. Klik op "OK" om de veiligheid wijzigingen op te slaan. Poging de verbinding Remote Desktop opnieuw en kijk of drukwerk werken.

Het inschakelen van de lokale printer

Als het afdrukken Remote Desktop nog steeds niet werkt nadat u de Windows Firewall-instellingen aan te passen, moet u de printer voor afdrukken op afstand handmatig configureren. Klik eerst op het menu Start en ga in de "Alle Programma's" lijst. Vouw vervolgens de "Accessoires" en "communicatie" submappen en klik op de "Desktop Application Remote." Een klein venster wordt geopend op uw bureaublad. Klik op de knop 'Opties' in het venster en ga dan naar het tabblad "Lokale bronnen". Een overzicht van de opties en diensten die kunnen worden ingeschakeld op Remote Desktop zal worden weergegeven. Vink het vakje naast de "Printers" om handmatig te schakelen afdrukken Remote Desktop. Sluit vervolgens naar de externe computer zoals je normaal zou doen. Als je naar een document af te drukken op de externe computer, zal uw lokale printer de standaard inrichting van het systeem geworden.