Hoe kan ik vrienden Online maken voor tieners

Hoe kan ik vrienden Online maken voor tieners


Het internet kan een efficiënt instrument voor kinderen en jongeren om hun vriendenkring uit te breiden zijn. Helaas, het kan ook gevaarlijk zijn in termen van roofdieren die proberen te azen op nietsvermoedende tieners. Als je een tiener die wil om vrienden online te maken, zijn er veilige manieren voor u om dit te doen. Als u een aantal belangrijke voorzorgsmaatregelen te volgen, kunt u naar andere tieners in een veilige omgeving te leren kennen.

instructies

1 Informeer uw ouders van uw wens om vrienden online te maken. Zij kunnen in staat zijn om een ​​aantal handige inzicht te bieden op het gebied van de beste manieren om te gaan over dit te doen. Het naderen ze eerst ook waarborgen u van een potentieel gevaarlijke "verborgen" relatie met iemand online.

2 Bezoek social networking websites die je met je ouders hebben besproken. Wanneer u een profiel aan te maken voor een social networking site, stelt de privacy controls, zodat alleen mensen die je uitnodigt je profiel informatie en foto's kunt bekijken.

3 Blijf weg van chatrooms en websites voor volwassenen, vooral als ze te betrekken dating of online interacties van seksuele aard.

4 Houd persoonlijke gegevens voor jezelf. Laat uw telefoonnummer, adres of enige informatie die iemand om u kunnen helpen niet openbaar te maken. Als je in een chatroom, gebruik maken van een pseudoniem of verzonnen naam scherm in plaats van je echte naam.

5 Ontwikkel vriendschappen langzaam. Als je iemand online die lijkt te hebben dezelfde interesses te vinden, met hen te communiceren regelmatig, maar niet buitensporig. Als iemand probeert bijna constant met u in contact te komen, dat is een rode vlag. Als je een vriendschap langzaam te ontwikkelen, kunt u een betere kans om meer over de persoon te leren.

6 Als u van plan om persoonlijk te ontmoeten iemand die je hebt ontmoet online, schik de bijeenkomst in een openbare plaats. Als je jonger bent dan de leeftijd van 18, hebben je ouders je te vergezellen. Zelfs als je bent of ouder dan 18, altijd iemand mee, samen met u wanneer u voldoet aan een persoon die je ontmoet op het internet.

Hints

  • Krijg toestemming van je ouders voor een bezoek aan een website.