Hoe te monitoren aansluiten op een MacBook Pro

Hoe te monitoren aansluiten op een MacBook Pro


De MacBook Pro is verkrijgbaar in drie verschillende schermformaten: 13, 15 en 17 inch. Als u wilt dat uw Mac te tonen aan een groot publiek of gewoon wilt meer ruimte om mee te werken, kunt u eenvoudig aansluiten op een externe monitor of HDTV. U ontvangt geen extra software nodig, maar je zult een adapter uw beeldscherm moet output. U kunt resoluties tot 2560 te bereiken door 1600 pixels, afhankelijk van de externe monitor.

instructies

1 Bepaal welke adapter het beste is voor uw monitor. Als u een reserve-DVI-poort op uw monitor, zal dit u een betere verbinding te bieden; anders gebruik maken van een VGA-uitgang.

2 Sluit uw adapter in de Mini DisplayPort aan de linkerkant van de MacBook Pro.

3 Sluit de DVI- of VGA-kabel aan op de adapter en sluit het andere uiteinde aan op uw monitor.

4 Open Systeemvoorkeuren dock je MacBook Pro's en selecteer "Display."

5 Klik op "Detect Displays" om de juiste resolutie in te stellen voor uw externe monitor indien nodig. Je kunt jezelf ook veranderen met behulp van het menu "resoluties" weergegeven op de externe monitor.

6 Klik op "Arrangement" aan de bovenkant van het venster. Sleep het pictogram dat de monitor rond de randen van de interne icoon scherm staat, de ene met de witte balk aan de bovenkant, om het te plaatsen waar u het wilt met betrekking tot het interne beeldscherm.

7 Klik en sleep de witte balk van de interne icoon display om de icoon externe monitor op de externe monitor uw primaire scherm te maken.

8 Klik op de "synchrone weergave" in om dezelfde inhoud op beide beeldschermen.

9 Sluit het deksel van uw MacBook Pro als je eenmaal hebt ingesteld uw externe monitor en de monitor zal de primaire en de enige actieve beeldscherm geworden. U moet een externe muis en toetsenbord te gebruiken met het.