Instructies over Boeken lezen met een Kindle

Instructies over Boeken lezen met een Kindle


De Kindle is een eigen e-book lezen apparaat ontworpen en verkocht door Amazon. Hiermee kunt u kopen en downloaden van digitale inhoud het lezen van de online Kindle Store. Zodra uw digitale boeken en het lezen van de inhoud worden gedownload naar de interne opslagruimte van de Kindle, kunt u afzonderlijke e-boeken, kranten, tijdschriften of blogs te laden om ze te lezen op de E-Ink scherm van het apparaat. Deze weergave simuleert print en papier.

instructies

1 Draai de Kindle aan met de knop aan de onderkant van het apparaat naar rechts. De Kindle bibliotheek wordt weergegeven.

2 Markeer een e-boek in de Kindle bibliotheek met behulp van de vijf-weg controller om de cursor omhoog en omlaag over het scherm. Gebruik de "Pagina Turn" knoppen aan de zijkant van de Kindle te bewegen tussen de pagina's van de bibliotheek.

3 Druk op de centrale "Actie" knop in het midden van de vijf-weg controller om de gemarkeerde e-book te selecteren. Het e-book wordt geopend en de inhoud ervan wordt weergegeven op het scherm van de Kindle.

4 Druk op de linker en rechter "Pagina Turn" knoppen aan de zijkant van de Kindle om pagina's van het e-boek te zetten als je verder leest. Knoppen zijn beschikbaar op beide zijden van de Kindle, voor zowel links- als rechtshandig gebruik.

5 Druk op de "Thuis" knop op het toetsenbord van de Kindle om terug te keren naar de bibliotheek van uw huidige e-book. U kunt dan een ander e-book te openen met behulp van de vijf-weg controller.

6 Schuif de "Power" schakelaar naar rechts als u klaar bent met het lezen van de Kindle uit te schakelen. Een achtergrondafbeelding wordt weergegeven in plaats van het e-book aan te geven dat de Kindle is uitgeschakeld.

Hints

  • De Kindle onthoudt automatisch de laatste pagina lees je in elke e-book wanneer u het apparaat uitzet of het openen van een andere e-book.