Over de Windows Malicious Malware Removal Tool

Over de Windows Malicious Malware Removal Tool


De Microsoft verwijderen van malware programma, genaamd de Windows Malicious Software Removal Tool, is een programma dat automatisch de eerste dinsdag van elke maand downloadt van een gebruiker Windows-computer met behulp van automatische updates met een Internet Explorer-browser. Microsoft maakt het beschikbaar via de reguliere website te downloaden programma, genaamd Microsoft Download Center, toegankelijk via elke browser.

feiten

Dit programma is beschikbaar voor alle computers met een Windows XP-besturingssysteem of nieuwer. (Hoewel de Malicious Software Removal Tool website staat dat Windows 2000 wordt ondersteund, is het niet omdat de Windows 2000 ondersteuning levenscyclus beëindigd.) De Windows Malicious Software Removal Tool detecteert en verwijdert de Conflicker, Vundo, Tibs en Storak Trojans in aanvulling op FakeSpyPro en Netski, die schurkenstaat veiligheid bedreigingen met behulp van Trojaanse paarden en spyware om het systeem te infecteren en verschijnen als legitieme anti-virus software. Een volledige lijst van de infecties Tool kan detecteren is verkrijgbaar via het Microsoft Malicious Software Removal Tool Encyclopedia website (zie bronnen).

Functie

Gebruikers kunnen op elk gewenst moment de Tool te downloaden tijdens de maand om een ​​nieuwe scan uit te voeren. Zodra het programma is gedownload, de scan automatisch gestart. De Malicious Software Removal Tool scant van een gebruiker Windows-computer een keer per maand. Als de scan geen malware, Trojaanse paarden, wormen, virussen of rootkits detecteert, waarschuwt de gebruiker en geeft verschillende opties met betrekking tot de infectie te verwijderen.

Waarschuwing

Hoewel gebruikers van het programma op elk gewenst moment kunt downloaden van de website Windows Update met behulp van Internet Explorer of het Download Center met behulp van een browser, de Malicious Software Removal Tool is geen vervanging voor een reguliere anti-virus programma. Gebruikers moeten downloaden en installeren een andere beveiligingssoftware programma voor dagelijks gebruik in de detectie en verwijdering van virussen en andere beveiligingsproblemen.