Ik kan niet verwijderen van een gebruikersaccount in Windows XP

De Microsoft Windows XP-besturingssysteem kan meerdere accounts te beheren, wat overeenkomt met de verschillende rollen van de verschillende gebruikers. Elke gebruikersaccount onthoudt voorkeur van de gebruiker en persoonlijke configuratie-instellingen. Het bestandssysteem dwingt toegangsbeperkingen, zodat gebruikers niet kunnen lezen of schrijven van bestanden van iemand anders - tenzij uitdrukkelijk toestemming om dat te doen. Elke gebruiker met beheerdersrechten kan onder andere systeembeheer taken, maken of gebruikersaccounts te verwijderen. U kunt een account van uw Windows XP-computer te verwijderen.

instructies

1 Meld u aan bij de computer als een gebruiker met beheerdersrechten.

2 Klik op 'Start' en vervolgens op "Configuratiescherm" en vervolgens "Prestaties en onderhoud" en vervolgens "Systeembeheer." Dubbelklik op "Computer management."

3 Klik op "System Tools" van de opties die boom aan de linkerkant van het venster Computerbeheer in die categorie uit te vouwen. Vouw "System Tools" en vervolgens "Lokale gebruikers en groepen" en "Users".

4 Klik met de rechtermuisknop op de account die u wilt verwijderen, en selecteer 'Verwijderen'. De rekening zal ophouden te bestaan ​​in het systeem.