Hoe te verwijderen Bekijk Geschiedenis

Hoe te verwijderen Bekijk Geschiedenis


Het verwijderen van uw Internet weergavegeschiedenis kan zowel een troef op het vlak van privacy en praktisch zijn. Uw computer downloadt uw kijkervaring geschiedenis op uw harde schijf om te helpen bij het laden van pagina's. Om meer ruimte op je harde schijf te krijgen, verwijderen uw kijkervaring geschiedenis. Dit proces zal verschillen, afhankelijk van de browser die u gebruikt. U kunt ervoor kiezen om de surfgeschiedenis selectief verwijderen --- voor een dag, week of uur --- of de gehele weergavegeschiedenis.

instructies

Mozilla Firefox

1 Open Mozilla Firefox.

2 Op de menubalk aan de bovenkant van het scherm, selecteert u 'Extra'.

3 Selecteer in het drop-down menu van de instrumenten van de "Recente geschiedenis wissen" optie.

4 Selecteer het tijdsbestek van de geschiedenis die u wilt verwijderen. U kunt een uur of je hele weergavegeschiedenis verwijderen.

internet Explorer

5 Open Internet Explorer en selecteer uit de bovenste menu "Extra" knop.

6 Vanaf het Hulpprogramma drop-down menu, selecteer "Internet-opties."

7 Als het vakje Internet-opties wordt geopend, selecteert u de "Bestanden verwijderen" of "Verwijderen" knop. Dit zal uw kijkervaring geschiedenis te verwijderen. Om permanent uw geschiedenis verwijderd telkens als u uw browser sluit, klikt u op het tabblad "Advanced" in Internet-opties en selecteer het vakje naast de optie "Empty map Temporary Internet Files wanneer de browser wordt gesloten."