Wat zijn twee manieren om vuil te verwijderen uit de laptop Keys?

Wat zijn twee manieren om vuil te verwijderen uit de laptop Keys?


Laptop toetsenborden zijn voorzien van platte toetsen voor het eenvoudig sluiten van de computer. Als gevolg van de zware gebruik laptops krijgen, puin van kruimels, morsen en vuil kan het toetsenbord vuil te maken. Het vlakke oppervlak van het toetsenbord het schoonmaken de toetsen moeilijker dan desktop computer toetsenborden en verwijderen van elke toets op het toetsenbord schoon is een tijdrovend proces. Echter, er zijn eenvoudigere manieren om puin van uw laptop sleutels te verwijderen en uw computer schoon te maken.

Voorbereiding

Vóór het reinigen van uw laptop, zorg ervoor om de stekker uit een stopcontact en verwijder de batterij. Dit voorkomt dat per ongeluk een elektrische schok als je een vloeistof te gebruiken op het toetsenbord.

Elimineer Kleine Debris

Draai de laptop ondersteboven en tik stevig aan de zijkanten van de computer om alle vuil los te maken en eventueel te kloppen kleine kruimels tussen de kieren van de sleutels. Doe dit over een plat oppervlak is gemakkelijk schoon nadat u klaar bent.

Compressed Air

Koop een fles met samengeperste lucht. Deze blikken worden geleverd met een kleine buis of druppel die uitbarstingen van perslucht schiet uit de tip. Plaats het uiteinde van het rietje boven en tussen de toetsen om afval uitblazen van eronder. Doe dit proces over een plat oppervlak voor eenvoudige reiniging.

computer Wipes

Schoonmaakdoekjes speciaal voor computers zijn verkrijgbaar bij winkels zoals Wal-Mart, Target en Radio Shack. Gebruik deze computer doekjes om vuil en stof van het oppervlak van de laptop toetsen verwijderen. U kunt ook antibacteriële doekjes gebruiken om kiemen van uw computer te houden.