Hoe maak je een thema aan PTF converteren

Hoe maak je een thema aan PTF converteren


Een PTF is een bestand dat een thema voor de PlayStation Portable gaming-apparaat bevat, meer algemeen bekend als een PSP. Deze thema's kunnen in CTF-formaat of PTF formaat. U kan nodig zijn om de CTF-formaat om te zetten in een PTF voor het aan het werk. Dit kan mogelijk met het gereedschap CTF GUI vrije omzetten programma. Zodra u het programma downloaden, kunt u het CTF-bestand om te zetten naar een PTF selecteren, aangeven waar het geconverteerde bestand te plaatsen en breng de nieuwe PTF formaat thema naar je PSP apparaat.

instructies

1 Open uw internetbrowser en ga naar de site om het downloaden van de CTF Tool GUI programma te starten (zie bronnen voor link). Wacht tot het bestand te downloaden naar uw computer.

2 Dubbelklik op het gedownloade programma bestand om het uit te pakken.

3 Dubbelklik op de niet-gecomprimeerde EXE-bestand om het programma uit te voeren.

4 Klik op de "Convert" knop om het proces van het omzetten van en het toepassen van het thema naar je PSP te starten.

5 Dubbelklik in het tekstveld met het label "Theme Input." Zoek het .CTF bestand op uw computer die u wilde om te zetten en klik erop. Klik op de knop "OK" om uw keuze te bevestigen.

6 Dubbelklik op de "thema Output" tekstveld aan de rechterkant. Zoek de map op uw computer die u wilt de geconverteerde .ptf bestand wilt opslaan en klik erop. Klik op de knop "OK" om uw keuze te bevestigen.

7 Gebruik de USB-kabel van de PSP aan te sluiten op uw computer en wacht tot de computer om het te herkennen.

8 Gebruik de drop-down menu aan de rechterkant van het programmavenster het label "Send to PSP" op de brief die de aandrijving van je PSP vertegenwoordigt plukken. Controleer of het selectievakje direct aan de rechterkant is geselecteerd. Als het niet, klik erop om een ​​vinkje te plaatsen in het.

9 Klik op de knop "Start" aan de onderkant van het programmavenster om te beginnen met het omzetten van de .CTF thema-bestand naar een .ptf themabestand en toepassen op je PSP.