Hoe werkt de netwerkbeheerder zien wat de andere Computers doen zijn?

Remote Viewing

Een remote viewing tool is de enige manier waarop een netwerkbeheerder kan letterlijk zien wat een externe computer aan het doen is. Het maakt een netwerkbeheerder of computer technicus om te zien wat je aan het doen bent een real-time beeld en wordt weergegeven in een venster op de console van de netwerkbeheerder als. U kunt een remote viewing hulpmiddel actieve merken op uw computer, omdat een bepaald pictogram of waarschuwing verschijnt op het scherm; Echter, niet alle remote viewing tools zijn zichtbaar voor u als eindgebruiker.

Network Monitoring

Netwerk monitoring tools toestaan ​​dat een netwerkbeheerder om statistieken en details weer te geven over het verkeer in haar netwerk. Monitoring tools kunnen worden gebruikt in real-time of kunnen gegevens voor toekomstige herziening in te loggen. Deze monitoring tools kunnen een netwerkbeheerder een verscheidenheid aan informatie, zoals welke soorten dataverkeer aanwezig is in het netwerk, zijn wanneer een ongewoon grote hoeveelheid throughput (data die gaat ergens) aanwezig is en welke webpagina's worden benaderd geven. Bovendien kan het netwerk monitoring tools een netwerkbeheerder precies wat computer verdacht verkeer afkomstig van vertellen.

Inspecteren Files

Een netwerkbeheerder of computer technicus kan de werkelijke bestanden op een bepaalde computer te controleren op sporen van verdachte activiteiten. Dit soort onderzoek wordt meestal veroorzaakt door een probleem of verdacht gedrag gemeld op de computer, hetzij door een eindgebruiker of door iemand die iets verdachts op het scherm dat de eindgebruiker zag. Bestanden kunnen fysiek worden onderzocht op de computer of via toegang op afstand zonder dat de eindgebruiker op de hoogte van het onderzoek. Verdachte bestanden en sporen van verdachte activiteiten kan worden gevonden in een half dozijn locaties op uw harde schijf. Bepaalde acties ook tijdstempels toegankelijk in de bestandsstructuur of via het besturingssysteem verlaten en deze tijdstempels kunnen worden bepaald die was aangemeld toen de maatregelen werden genomen.