Hoe te converteren WordStar 6.0 naar Word voor Windows

Hoe te converteren WordStar 6.0 naar Word voor Windows


WordStar 6.0 is een overledene tekstverwerkingsprogramma waarvan bestandsformaten moet worden omgezet voor gebruik in een ander programma. Microsoft Word voor Windows heeft een extra converter pak die wordt gebruikt om WordStar bestanden te converteren naar Word-documenten. De converter pak moet worden gedownload van de website van Microsoft voordat bestanden kunnen worden geconverteerd. Dit proces duurt slechts een paar minuten; daarna kunnen bestanden worden geconverteerd zonder enig probleem met de functie \ "Opslaan als \".

instructies

1 Ga naar de ftp-site van Microsoft (zie bronnen voor link). Een venster wordt automatisch pop-up die zegt: "Je hebt ervoor gekozen om wdsupcnv.exe te openen." Klik op "Bestand opslaan."

2 Voer het wdsupcnv.exe bestand en kopieer de converter bestanden en het readme.rtf bestand door ze te selecteren en te houden \ "Ctrl \" en \ "C \" op hetzelfde moment.

3 Open de juiste Microsoft-directory door het openen van C: \ Program Files \ Common Files \ Microsoft Shared \ Textconv directory.

4 Plak de bestanden in de Textconv directory.

5 Klik met de rechtermuisknop op uw WordStar 6.0-bestand en selecteer de "Openen als" keuze uit het drop-down menu.

6 Kies 'Microsoft Word voor Windows "uit de selectie van programma's in de pop-up venster. Dit zal automatisch de benodigde filter toe te voegen aan uw Word-programma.

7 Ga naar "File" aan de bovenkant van het Word-venster en kies "Opslaan als." Je zult de mogelijkheid om de WordStar 6,0 bestand op te slaan als een Microsoft Word voor Windows-bestand worden gegeven. Klik op de Word 95, Word 97-2003 of Word-document Opties (voor Word 2007) optie in het Opslaan als type drop-down menu, afhankelijk van welk jaar van het programma dat u gebruikt.