Hoe een Outside Venster Met Wood Trim

Hoe een Outside Venster Met Wood Trim


Nu dat u een aantal nieuwe ramen hebt geïnstalleerd, is het tijd om het exterieur te installeren. Of misschien moet je oude en defecte stuwing die kunnen worden laten in water of lucht te vervangen. Het installeren van trim is belangrijk, zodat u de meest efficiënte ramen mogelijk. De meest voorkomende vormen van venster bekleding zijn hout, kunststof of architectonische gieten.

instructies

1 Doe oogbescherming, gehoorbescherming, handschoenen en een masker. Verwijder alle oude bekleding, met behulp van een koevoet en hamer eventuele spijkers eruit te trekken. Schraap de resterende verf, hout of stof en vuil, met behulp van een metalen schraper.

2 Spuit ontvetter op het gebied en schrobben met een stalen wol pad.

3 Stel uw chop zag of vaardigheid zag. Heeft u een tafel klaar om lange stukken van de trim te plaatsen op wanneer u uw bezuinigingen te maken.

4 Meet de breedte en hoogte van elk venster als uw oude bekleding is beschadigd of verrot. Zo niet, dan gebruik maken van de oude bekleding als een sjabloon. Voeg op het meten van de breedte van je stuwing boards en voor te bereiden op maat te snijden. Account voor hoek bezuinigingen in een hoek van 45 graden. Gebruik de chop zaag of vaardigheid zaag en een tafel voor elke bekleding stuk te snijden.

5 Bevestig elk stuk venster bekleding met een accuboormachine en gipsplaten schroeven, te beginnen met één zijde. Gebruik het niveau aan elk stuwing stuk zorgvuldig te positioneren. U mag houtwerk, plastic of zelfs architecturale gebruiken. Neem contact op met een aannemer om te bepalen welke soort van trim de langste in uw omgeving zal duren.

6 Knipte het eind van de silicone buis bij een 45 graden hoek met een mes. Voor grote banen, gebruik maken van een siliconen pistool en silicone cartridges. Voor één of twee ramen, met een kleine buis van siliconen.

7 Toepassen silicone naar buiten trim, vormt een kraal helemaal rond elk venster. Laten drogen 's nachts.

Hints

  • Neem contact op met een aannemer om de beste soort van de trim om te gebruiken voor ramen aan de buitenzijde. Factoren zoals klimaat spelen een grote rol in hoeveel jaar je stuwing zal duren.
  • Gebruik waterdicht en meeldauw / schimmel-proof siliconen speciaal voor ramen aan de afdichting te garanderen zal nog vele jaren duren.