Hoe te verwijderen Virus Win32 Trojan Temp Files

Wanneer een Win32 Trojan-virus aanvallen uw computer, worden de bestanden uitgepakt en opgeslagen in een aantal locaties en mappen op de computer "C:" drive en in het register van de computer. Om de Win32 Trojan-virus volledig te verwijderen, moet u het virus bestanden te verwijderen, met inbegrip van de trojan tijdelijke bestanden, vanaf de computer. Voordat u de tijdelijke bestanden wel te verwijderen, moet u alle belangrijke virus bestanden te verwijderen. Anders, het virus installeert zichzelf en de trojan tijdelijke bestanden terug te keren.

instructies

1 Stop de Win32 Trojan-virus uit op uw computer. Toegang tot het systeem Taakbeheer door tegelijkertijd op de "Ctrl", "Alt" en "Delete". Klik op het tabblad "Processen" om de processen die momenteel op het systeem te bekijken; rechtermuisknop op een proces dat in de titel heeft "Win32" en klik vervolgens op de "Proces beƫindigen" knop.

2 Lanceer register-editor van de computer. Om te starten, gaat u naar "Start> Uitvoeren" of "Start> Alle programma's> Bureau-accessoires> Uitvoeren," afhankelijk van uw versie van Windows. Typ "regedit" in het vak "Run" en druk Vouw de volgende mappen "Enter.": "HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrenVersion \ Run" en verwijder de "RND1" en "RND2" toetsen door met de rechtermuisknop te klikken op elk key en te kiezen voor "verwijderen."

3 Ga naar de map "AppData" op uw computer. Probeer het navigeren naar de map door middel van "Start> Computer> C:.> Gebruikers> [gebruikersnaam]> AppData" Als u niet de map "AppData" in de map van een gebruiker zien, ga naar "Start> Computer" en typ "Application data "in het zoekvak. Rechtermuisknop op een bestand met een ".dll" extensie in de zoekresultaten en klik op de optie 'Open file location "in de juiste map moeten worden genomen.

4 Verwijder de Win32 Trojan-virus-bestanden. De bestanden die uit de map moet worden verwijderd zijn: "svchosts.exe ',' taskmon.exe", "rundll.exe", "service.exe", "sound.exe", "upnpsvc.exe", "LSAs. exe "," logon.exe "," helper.exe "," event.exe "," dumpreport.exe "en" msiexeca.exe. "Om te verwijderen, met de rechtermuisknop op elk bestand en selecteer" verwijderen. "

5 Zoek naar alle tijdelijke bestanden die zijn opgeslagen op de computer. Om te zoeken naar tijdelijke bestanden, ga naar het menu "Start", klik op "Computer" en dubbelklik op de "C:" drive om het te openen. Voer "* .tmp" in het zoekvak en druk op "Enter" om te zoeken.

6 Verwijder alle tijdelijke bestanden op de harde schijf. Klik op het menu "Edit" en kies "Alles selecteren." Druk op de toets "Delete" en bevestig dat u de bestanden wilt verwijderen.