Hoe een onbekend File Type Icon wijzigen

Hoe een onbekend File Type Icon wijzigen


Elke unieke bestandstype pictogram kan de computer gebruiker om het te identificeren door zijn kleur en design, met betrekking tot de toepassing en dubbelklik erop om te openen en start de applicatie of een bestand. Maar als je een bestandstype pictogram te wijzigen, wordt dit weergegeven als een onbekend icoon en zal de applicatie niet openen of de juiste bestand. U kunt het Windows-register zelf bewerken, zolang u de stappen zorgvuldig te volgen. U kunt ook gebruik maken van Default Programs Editor, freeware en portable software die een onbekend bestandstype pictogram voor Windows 7, Windows Vista en in het bijzonder Windows XP kunt wijzigen zonder handmatige wijzigingen in het Windows-register.

instructies

Met behulp van Defaults Programs Editor

1 Download de blauwe verbinding, "Default Programs Editor" uit de Defaults Programs Editor's download pagina op uw bureaublad. Pak het bestand, DefaultProgramsEditor.zip uitpakken, en dubbelklikt u op Standaardprogramma's Editor.exe in de uitgepakte map. Er is geen installatie betrokken vanwege zijn draagbare functie.

2 Gebruik uw webbrowser en ga naar IconFinder. Vind de juiste bestandstype pictogram dat u wilt gebruiken om het pictogram Onbekend bestandstype te repareren en download het alleen in ICO-formaat, dat is een Microsoft Windows-pictogram. Het is het bestandsformaat dat één of meer bitmap beelden in verschillende pixel maten of kleurdiepte en een extensie van het icoon die geschikt is voor Windows-instellingen van de gebruiker.

3 Selecteer de eerste categorie, "File Type-instellingen," in het venster Default Programs Editor. Klik op "Icon" dialoog en gebruik het zoekvak in de rechterbovenhoek om het bestand extensie te laten gebruiken om het pictogram Onbekend bestandstype te vervangen. Het zal een visuele weergave van het huidige pictogram dat u gezochte tonen.

4 Klik op de knop "Bladeren" om te zoeken naar het pictogram bestandstype dat u hebt gedownload van IconFinder. Selecteer het pictogram dat u wilt gebruiken om het pictogram Onbekend bestandstype te veranderen. Vinkt u het vakje "Infer bron pad van icoon preview" als u gebruik maakt van een specifiek ICO-bestand. Klik op de "Save Icon" knop.

Met behulp van Windows-register

5 Klik op "Start" en ga naar "Run." Typ "regedit" of "regedit.exe" in het dialoogvenster Uitvoeren en druk op de knop "Ok" om uw Windows-register te openen.

6 Dubbelklik op de map "HKEY_CLASSES_ROOT" in het linkerpaneel van het register. Scroll naar beneden en zoek naar "icofile" in het linker paneel. Dubbelklik op "icofile." U ziet twee submappen zien eronder: "DefaultIcon" en "Shell."

7 Dubbelklik op "DefaultIcon" map. In het rechter paneel, dubbelklikt u op "Default" in het "Name", die een dialoogvenster. Zorg ervoor dat de waarde is standaard onder "Waarde" aan de top. Typ in twee cijfers, "% 1" in het veld "Waarde gegevens".

8 Sluit het venster Register dus het zal automatisch opgeslagen worden. Herstart de computer en kijk of je onbekend bestandstype pictogram terug naar de bekende bestandstype pictogram is teruggekeerd.

Hints

  • Bij het bewerken van uw Windows-register, altijd een backup van je register. Open 'Deze computer' en kies view, "Door Name" en dubbelklik op de map "Windows". Houd de toets "Control" voor zowel "system.dat" en "User.dat" en druk op "Ctrl + C" te kopiëren. Plaats die in uw externe harde schijf door te drukken, "Ctrl + V" om te plakken. Dit is de opgeslagen register op uw externe harde schijf.