Hoe te legaal downloaden Free Music naar een Mac

Na een aantal grote platenmaatschappijen aangeklaagd Napster, het steeds moeilijker werd om legaal downloaden gratis muziek op een Mac of een computer. Mensen waren bang voor naar de gevangenis en terecht. Platenmaatschappijen stuurde de wereld een boodschap door middel van hun rechtszaak met Napster. Dingen zijn gekalmeerd door de jaren heen. Nu kunt u een beperkte hoeveelheid gratis muziek downloaden van sommige sites, waaronder iTunes. Deze muziek sites draaien promoties of geef een beperkt aantal gratis downloads aan muzikanten of zijn up and coming.

instructies

1 Lanceren iTunes. Als u don & # 8217; t heeft het nog niet, ga dan naar de iTunes-website en download en installeer de applicatie (zie bronnen).

2 Klik op 'iTunes Store. " U vindt het aan de kant bar.

3 Gebruik het zoekvak aan de rechterbovenhoek van de pagina. Type & # 8220; gratis muziek & # 8221; in het zoekvak en druk op & # 8220;. Enter & # 8221;

4 Er zal een beperkt aantal gratis nummers voor u om te downloaden. Klik op "Free" of "Download."

5 Controleer uw iTunes-bibliotheek om te controleren of het downloaden naar je Mac succesvol was.

Hints

  • Een andere manier om gratis muziek te krijgen is om te bezoeken AOL Music en MySpace Music. Beide bieden gratis muziek aan hun Internet surfers en leden.
  • Er zijn vele muziek websites waar u betalen voor elke download. Deze omvatten Rhapsody.com en Google Play. Deze sites bieden vaak aanbiedingen, waar wanneer u zich registreert, krijg je een bepaald aantal gratis nummers. Deze sites bieden ook "Songs of the Day," waar u een bepaald nummer kunt downloaden.
  • Zorg ervoor dat de woorden "FREE" zijn onder de prijs Titel of je zal moeten betalen voor muziek in de verkeerde wijk.