Kunt u gebruik maken van YouTube op iPads?

Kunt u gebruik maken van YouTube op iPads?


YouTube is een van de native apps op iPads geïnstalleerd, samen met de e-mail, instellingen, iTunes en andere hulpprogramma apps. Wanneer je een YouTube-video af te spelen op je iPad, inclusief video's ingebed in andere websites, de app past om u een iPad-geoptimaliseerde video-ervaring. U kunt ook toegang krijgen tot andere YouTube-functies via deze app.

App Features

De iPad's YouTube-app kunt u bladeren en YouTube-video's op uw iPad. Het biedt ook een snelle één tik links naar aanbevolen video's of uw favoriete selecties. Als je een YouTube-account, kunt u uw eigen video's te uploaden of beheerder abonnementen door middel van de interface van de app. De app ondersteunt ook bookmarking, Facebook het delen van video en AirPlay via Apple TV.

Mobile Site

Als je YouTube bezoeken met een webbrowser op uw iPad, de site software detecteert dat je op een mobiel apparaat. U wordt automatisch doorgestuurd naar de mobiele site van YouTube, die een verkleinde versie van de volledige website en mobiele apparaten-vriendelijke video-formaat beschikt. De site biedt veel van dezelfde functies als de app, met inbegrip van de mogelijkheid aan te melden bij uw YouTube-account, plus een optie "Safe zoeken 'die u kunt gebruiken zonder in te loggen om uw zoekresultaten te beperken tot video's die geschikt zijn voor het algemeen publiek.

video Format

De iPad ondersteunt een groot aantal videoformaten, waaronder HTML-5 en H.265, maar niet Flash. De app en de mobiele site zowel maken de inhoud van YouTube in een iPad-vriendelijk formaat dat is niet altijd aanwezig op het volledige terrein. Niet alle video's zijn beschikbaar in het mobiele apparaat-compatibele formaten, dus zowel de YouTube-app en de mobiele site hoeft u niet toe dat volledige toegang tot alle openbaar beschikbare video op YouTube.

Met behulp van YouTube

YouTube iPad app en de mobiele site zijn zowel touch screen ingeschakeld en werk met de gebaren en opdrachten die u gebruiken voor andere apps op uw iPad. Tik op een video miniatuur om toegang te krijgen tot de video, of tik in het zoekvak om het toetsenbord op het scherm verschijnen. Bij het afspelen van een video, tik op het scherm om de bedieningselementen te brengen als ze worden verborgen, tik op een knop drukt, zoals afspelen of pauzeren, en gebruik je vinger om de schuifregelaar om in de video vooruit of achteruit te bladeren. De besturing automatisch verbergen weer na een paar seconden.