Hoe te bekijken E-mail Geschiedenis

Hoe te bekijken E-mail Geschiedenis


Veel e-mailproviders geven hun gebruikers een veel opslagruimte. Dit is handig, omdat je in wezen al je e-mails te kunnen houden, zonder zich te bekommeren over het verwijderen van berichten. Echter, het wordt lastig wanneer je nodig hebt om een ​​bepaald e vinden, want je hebt een heleboel dingen te sorteren. Weten hoe u de juiste weergave van uw e-mail geschiedenis kan het proces versnellen. Tijdens het bekijken van uw geschiedenis, is het een goed idee om zich te ontdoen van e-mails u bent zeker dat u niet meer nodig, alleen maar om het opruimen van de rommel.

instructies

1 Klik op de "Sent" folder om e-mails die vanaf dat rekening werd verzonden. E-mails worden meestal opgeslagen in chronologische volgorde, met de meest recent verzonden e-mails op de top.

2 Klik op "Inbox" om de e-mails die u heeft ontvangen te herzien. Je zult in staat zijn om de afzender, het onderwerp en de datum waarop de e-mail werd ontvangen te zien.

3 Klik op de "prullenmand" map om e-mails die zijn verwijderd te bekijken. Zodra de prullenbak wordt geleegd, maar deze verwijderde e-mails worden altijd verdwenen.

4 Selecteer de "Concept" folder om e-mails die als concept hebt opgeslagen, maar nog niet verzonden.

5 Controleer de "Spam" map voor ongewenste e-mail. Het is belangrijk om te zoeken in deze map op een regelmatige basis, omdat sommige berichten per ongeluk hier kan krijgen gestuurd, zelfs wanneer ze niet spam. De meeste e-mail providers wissen spamberichten na een bepaalde hoeveelheid tijd, zodat belangrijke berichten kan glippen door de mazen.

6 Gebruik het veld Zoeken naar informatie die kan worden in het veld onderwerp of de afzender, of in het lichaam van de e-mail in te voeren. Veel e-mail providers hebben deze zoekfunctie, waardoor het vinden van oude e-mails veel gemakkelijker.