Hoe kan ik een Outlook-agenda Script configureren

Outlook-agenda scripts zijn Visual Basic, of VB, bestanden dat de gebeurtenissen in de Outlook-software configureren. U het bestand dat de code aan de gebeurtenis te creëren bevat te creëren eerste. Het bestand wordt dan gebruikt om gebeurtenissen automatisch voor gebruikers. Dit script is gunstig voor systeembeheerders die willen opzetten gebeurtenissen in de Microsoft Outlook-agenda voor meerdere gebruikers.

instructies

1 Klik op de "Start" knop van Windows en typ "notepad" in het tekstvak Zoeken. Druk op "Enter" om de Notepad tekst editor waar u het script te openen.

2 Een agenda-item met behulp van de volgende code:

outlook = new ActiveXObject ( "Outlook.Application");

afspraak = out.CreateItem (1);

appointment.Subject = "Nieuwe gebeurtenis";

appointment.Location = "My Office";

appointment.Start = "1/1/2011"

saveAppt (afspraak);

De bovenstaande code maakt een gebeurtenis voor Outlook. De naam van het evenement is "Nieuwe gebeurtenis" De locatie is "My Office" en de datum en tijd evenement is "2011/01/01 01:00."

3 Klik op de Notepad "File" menu-item. Klik op 'Opslaan als. " Er verschijnt een dialoogvenster. Noem het bestand "appointment.vbs 'en klik op' Opslaan '. A "vbs" extensie vertelt Windows om de code in plaats lopen van het openen van het als een tekstdocument.

4 Dubbelklik op het vbs-bestand om de code te testen. Het bestand wordt uitgevoerd, en de nieuwe afspraak is ingesteld in uw Outlook-software.