Hoe een persoon te vinden door hun URL

Het vinden van een persoon die door de URL van haar website is snel en gemakkelijk. Eigenaren van domeinnamen (URL's) zijn verplicht om hun informatie aan het bedrijf waarvoor zij het domein met registreren geven. De onderneming hecht vervolgens de informatie aan de URL, waardoor het zichtbaar voor internetgebruikers die willen om het te vinden. Veel domein registrars hebben diensten die de contactgegevens van de eigenaar prive voor een maandelijkse servicekosten te houden. Een meerderheid van de domeinnaam eigenaren, echter, laten hun informatie openbaar.

instructies

1 Zorg ervoor dat u op zoek naar de persoon achter een specifieke URL te goeder trouw. De URL eigenaar details worden verstrekt voor informatieve doeleinden, en kan niet onrechtmatig worden gebruikt om vragen of hem of zijn website op enigerlei wijze schaden.

2 Het verkrijgen van het hoofddomein van de URL. Dit moet de URL van de landing page, niet een onderafdeling zijn. Let op de uitbreiding het eindigt in (zoals .com, .net of .org).

3 Bezoek WhoIs.net en typ de URL van de persoon die je wilt vinden in de "WHOIS Lookup" veld. Kies het achtervoegsel dat de domeinnaam bent u vragen over het gebruik van de drop-down lijst. Controleer of de URL correct is en klik op "Go!"

4 Scan de resultaten en kijken naar de verschillende gegevens verstrekt. Niet alleen krijgt u de naam van de persoon die de URL bezit, maar ook hun adres en telefoonnummer. Naast de persoonlijke gegevens, krijgt u de informatie van het bedrijf de URL werd verkregen door. Als de eigenaar kocht een privacy service van het domein registrar, zul je ook niet zien gebieden gemarkeerd met "Private", of velden vol met informatie over het domein bedrijf.

Hints

  • Domeinen kan onder bedrijfsnamen worden geregistreerd in aanvulling op persoonlijke names.There is geen manier om te bepalen van de persoon die een URL ingeschreven als ze een privacy service.The naam weergeven van de persoon die de URL eigenaar is mogelijk niet correct. Zo hebben veel webmasters hebben webdesigners die de domeinnamen te registreren. Dit is slechts een van een aantal redenen waarom dit kan be.Never gebruiken persoonlijke informatie die is verkregen door middel van een "whois" lookup om de eigenaar van een website te bestoken; dat is niet de reden waarom deze informatie wordt gemaakt public.Show gemeenschappelijke hoffelijkheid door nog nooit een site-eigenaar naam, adres of telefoonnummer delen openbaar of privĂ©.