Hoe kan ik het tempo aan te passen voor een MIDI-editor Magix Music Maker

Hoe kan ik het tempo aan te passen voor een MIDI-editor Magix Music Maker


Of u nu de snelheid van een MIDI sequence aanpassen aan het opzetten van een verandering in tempo of sleutel van uw nummer of u wilt om het tempo te veranderen als een muzikale effect te gebruiken, Magix Music Maker maakt het eenvoudig om uw MIDI track aan te passen. Magix Music Maker's gebruikersinterface is zo ontworpen dat zelfs instap muziekliefhebbers nauwkeurige bewerkingen kan leveren aan een MIDI-tempo's.

instructies

1 Navigeer naar beneden om de MIDI-track die u wilt bewerken in het hoofdmenu van Magix Music Maker. Klik met de rechtermuisknop op de MIDI sequence en selecteer dan de "Time Stretch & Transpose" optie uit het dropdown menu dat verschijnt ( "Tempo & Pitch"> "Time Stretch & Transpose").

2 Draai de "Tempo" knop naar links om het tempo van uw MIDI of naar rechts om het te verhogen verlagen. Bewaken van de BPM (Beats Per Minute) venster om bij te houden hoeveel van een verandering in het tempo wordt gemaakt te houden - het is ook nuttig om de BPM te volgen om het te vergelijken met het tempo van de hoofdreeks.

3 Klik op de "Play" knop in het tempo editor om je tempowisselingen bekijken. Klik op de "X" om uw tempo verandering ontdoen of klik op "Apply" om het af te ronden.