Wat is Adobe Air Uninstaller?

Adobe AIR Uninstaller kunt u verwijderen Adobe AIR. Hierdoor zal u niet in staat om iets dat wordt uitgevoerd met behulp van de Adobe AIR-omgeving totdat u het programma opnieuw draaien te maken.

Over Adobe Air Uninstaller

De Adobe Integrated Runtime is ook bekend als Adobe AIR. Dit is een runtime-omgeving die veel programma's te gebruiken voor toepassingen in een veelzijdige formaat uit te voeren. Als u problemen hardnekkige problemen met Adobe AIR, is het waarschijnlijk slim om Adobe AIR te verwijderen en opnieuw installeren, die problemen adobe-air kan oplossen.

Adobe AIR Unisntaller voor Macs

Mac-computers hebben een specifieke uninstaller programma voor het wegwerken van AIR. Deze uninstaller is gelegen in het "/ Applications / Utilities" folder. Deze applicatie stelt u in staat om eenvoudig te ontdoen van AIR, bespaart u ruimte of zodat u een werkende versie opnieuw te installeren.

De installatie van Adobe AIR op Windows

De eenvoudigste manier om Adobe AIR te verwijderen op een Windows-pc is via de Add / Remove Programs optie in het configuratiescherm. De uninstaller zal u waarschuwen dat het verwijderen van Adobe AIR wordt voorkomen dat uw AIR-toepassingen uit te werken, alvorens u de mogelijkheid om te verwijderen. Klik op de knop Verwijderen en de toepassing zal snel en eenvoudig worden verwijderd.