Hoe voorkom ik dat spam in WordPress?

Internet spammers niet alleen richten op e-mailaccounts. Ze zijn ook gericht op blogs, waaronder blogs gehost door WordPress. Om het te stoppen, moet WordPress gebruikers een groot aantal anti-spam functies, zoals het gebruik van de Akismet plugin, activeren commentaar gematigdheid en het gebruik reactie blacklists gebruiken.

instructies

1 Selecteer "Settings" en klik op de "discussie" paneel in het dashboard WordPress. Klik op het selectievakje naast "Een beheerder moet het commentaar goed te keuren." Ook, klikt u op het selectievakje naast zich in de sectie "Voordat een reactie verschijnt" "Opmerking auteur moet een eerder goedgekeurde commentaar, hebben".

2 Ga naar "Other commentaar instellingen" en zoek naar de instelling "Automatisch dicht reacties op artikelen ouder dan 90 dagen." Klik op het selectievakje naast het te activeren.

3 Scroll naar beneden naar het gedeelte "Opmerkingen Blacklist". Steek geen woorden, zinnen, Internet Protocol-adressen, of websites in het tekstvak dat u wilt verbieden als spam content. Bijvoorbeeld, een persoon die wil om spam met koppelingen naar dysfunctie medicijnen erectiele kan de zinsnede 'ED', 'erectiele dysfunctie "of" sex pillen "op deze lijst te zetten te verbieden.

4 Klik op de "Algemeen" paneel onder "Instellingen" in de WordPress dashboard. Scroll naar beneden naar de sectie "Lidmaatschap". Schakel het selectievakje naast 'Gebruikers moeten geregistreerd en ingelogd zijn om commentaar te geven. "

5 Ga naar de "Plugins" paneel en klik op "activeren" naast Akismet. WordPress zal u vragen om uw API-sleutel om het te activeren in te voegen. Om een ​​API-sleutel te krijgen, registreren op de website van Akismet en controleer uw e-mail inbox naar een e-mail met de sleutel. De sleutel om het te activeren.

Hints

  • Akismet kunnen opmerkingen die geen spam verbieden.
  • Het commentaar zwarte lijst kunnen opmerkingen die geen spam verbieden.