Opties voor het ontvangen van Wireless Internet Service

Opties voor het ontvangen van Wireless Internet Service


Er zijn een aantal verschillende manieren waarop u toegang tot het internet. U kunt een laptop, desktop computer of een mobiel apparaat te gebruiken om online zo lang als je een goede internetverbinding te krijgen. Draadloze netwerken worden steeds gemakkelijk te bereiken. Veel Internet Service Providers (ISP's) bieden draadloos internet pakketten voor uw huis of bedrijf.

Comcast

De opties die je hebt voor een ISP zal sterk afhangen van uw locatie. Elke ISP heeft verschillende dekkingsgebieden en sommige zijn groter dan anderen. Een populaire ISP met een groot bereik is Comcast, die kabel, internet en telefoon-service biedt voor thuis en zakelijke gebruikers. U kunt ervoor kiezen om te verbinden met een bedrade verbinding of een draadloze verbinding. De tarieven variëren voor deze service op locatie. Een deel van de premie verbinding pakketten hebben Internet download snelheden tot 20 mbps.

AT & T

AT & T is een andere nationale ISP. Het heeft verschillende internet pakketten die u kunt kiezen uit en biedt de mogelijkheid om een ​​draadloze gateway bevatten. De kosten voor deze dienst zal afhangen van hoe snel u wilt dat uw internet verbinding te zijn. Download snelheden variëren van 3 Mbps naar 24 Mbps. In aanvulling op de download snelheid, zoals u elk pakket upgraden heeft extra functies, zoals gaming en video-conferencing.

Duidelijk

Vanaf mei 2011 Alles is nog steeds een relatief nieuwe ISP. De dekking voor deze dienst is kleiner dan sommige van de grotere ISP's. Echter, Clear biedt wel een andere benadering van draadloos internet. Naast de at-home service, kunt u een draadloze hotspot die kan gaan met je overal kopen. U krijgt een modem, die aansluit op de Clear-netwerk dan zendt een draadloos signaal. Zolang u zich binnen het bereik (die soms een hele stad kan zijn) kun je een draadloos klaar apparaat op de Clear-netwerk.

Verizon

De mobiele telefoon heeft zich ontwikkeld tot een multi-media-apparaat. Sommige apparaten, zoals de Motorola Thunderbolt zal niet alleen kunt u toegang tot het internet, maar zal verdubbelen als een mobiele hotspot. Wanneer u de telefoon overschakelen naar deze modus kunt u maximaal acht andere draadloze apparaten klaar om het netwerk van Verizon Wireless. Deze vorm van dienstverlening kunnen volledig verwijderen van de noodzaak voor een aparte at-home ISP als u het internet minimaal te gebruiken.