Hoe DVD converteren naar Windows Mobile

Hoe DVD converteren naar Windows Mobile


Windows Mobile is een mobiele besturingssysteem dat een soort lite versie van Windows op compatibele mobiele telefoons. Windows Mobile biedt ondersteuning voor het afspelen van video, maar alleen voor bestanden in de WMV-bestandsformaat. Om een ​​kopie van een dvd te spelen op je Windows Mobile-apparaat, moet u het converteren naar een WMV-bestand. Gebruik dit artikel als een gids als u een DVD converteren naar Windows Mobile.

instructies

1 Download en installeer Handbrake (zie Aanvullende bronnen) volgens de instructies op het scherm. De Handbrake software te downloaden is gratis en kan worden gebruikt om DVD's te converteren naar een aantal verschillende formaten, met inbegrip van WMV.

2 Plaats de dvd die u wilt converteren in DVD-ROM drive van uw computer.

3 Open Handbrake.

4 Selecteer "WMV" uit de lijst met beschikbare opties in het vak "Output File Format".

5 Klik op 'Encode. " Kijk voor de rode knop naar het midden van het venster Handbrake. Handbrake zal beginnen coderen voor de DVD in de WMV-bestandsformaat. Afhankelijk van de snelheid van de processor en de beschikbare systeembronnen, kan het proces een tijdje duren. Wanneer de codering is voltooid, er verschijnt een vak dat zegt: "Klaar!" en de schijf zal zich werpen uit het station.